Kecy....Vodicak by uz bol uz mi len chybalo auto. Najprv som kukal E30 no na inzeratoch ich bolo strasne malo a v strasnom stave. Presiel som teda na E34.
Inezeratou bolo viacej no stale to nebolo ono. Hladal som hlavne 525i v co najlepsej vybave.
Prisiel den ked som akurat obedoval ked mi vola kamos ze mam okamzite kuknut bazar ze sa tam nachadza jedna krasna E34.
Kukol som inzerat (este ze som sedel) a okamzite som volal. Auto vlastnila baba s ktorou som si pokecal a dohodli sme sa na stretnuti predbezne v pondelok.
Bol som nervozny lebo som sa bal aby mi ho niekto nevyfukol. V sobotu to uz bolo iste ze si preneho v pondelok idem.
V pondelok skoro rano sme vyrazili do LV kde bolo auto zaparkovane. Ako nahle som ho uvidel parkovat pred dvorom okamzite som sa zamiloval.
S majitelkou sme pokecali a isli sme sa previest no ked sme vysli s dediny auto zdochlo a neslo nastartovat. Odtiahli sme ho teda naspet ku domu kde sme zacali maturovat co snim moze byt. Zistili sme ze ku cerpadlu paliva nejde elektrika. Od mechanika sme dostali radu aby sme ho docasne napriamo pripojili na beterku.
Po tomto vykone a trosku dlhzom startovani auto opat chytilo. Isli sme na dalsiu skusobnu jazdu kde sme zistili ze vo volante je dost velka vola a pri brzdeni trasie celym autom.
Tie chyby ma ale neodradili a napriek vsetkemu som ho kupil.
Po prichode do BA sme na dalsi den isli ku mechanikovy nech ho cele pozrie a zdiagnistikuje. No na ceste kunemu nam auto zase zdochlo a neslo nastartovat.
Po dotiahnuti a zdignostikovani sa zistili ze okrem zaseknuteho relatka palivoveho cerpadla je aj zle cislo vacky.
To ze sme prisili do BA je asi len jeden velky zazrak. Cidlo a relatko sa vymenilo, vymenil sa olej a filtre a motor si aj napriek tomu ze ma najazdenych 250 000km pradie stale potichucku. (zevraj je ale taka stovka este stocena)
Auto- vyrobene 09/1993
- motor M50TUB25/256S2 (Vanos), 141kW@5900, 245Nm@4200
- prevodovka manual
- imobilizer
- ABS
- airbag 2x
Výbava- farba red vine
- biely kozeny interier
- manuálna dvojzonova klimatizacia
- elektricky šiber
- elektricky ovladane, vyhrievane spatne zrkadla
- elektricky ovladane predne a zadne okna