... všetko o BMW ...
VT-535BH napísal:Ak porovnám ako auto vyzeralo na tých 167 replikách a teraz so 128čkami, tak je to neskutočný rozdiel. Ked si hodil fotky s M6 replikami, tak sa tu riešilo, či vyzerajú ako OEM alebo ako repliky. Mne vtedy jasne bili do oči ako repliky, no nemal som srdce ti to tu napísať lebo by som ti pokazil radosť Možno aj tebe sa s odstupom času ten rozdiel oproti orginálom zdá väčši, napr. tá vnútorná strana disku v čiernej... Proste som len chcel povedať, že teraz je to ono a závidím tie zadné valce Chválim detailing, 5er vždy krásne naleštená S lipkom to teraz bude sexi. Mne osobne sa kufor bez lipka nepáči. Len tak ďalej...
bmwbros napísal:...do Angel Eyes, chcem vyskúšat tu 10W novinku, či postačí na denne svietenie...
mareko258 napísal:paradicka, som rad ze sme dali maly treffen, doladis tieto veci lipko , grill, na rok podvozok a bude to spica,
cierna selma potom bude fakt peckova, mozno by som este zvolil listy okolo okien do ciernej ale to uz naham na teba...kazdopadne krasne auto v tip-top stave, a jeho majitel ako hovorim s diagnozou tak ako sa patri BMW positiv, plus maniak-detailista prvej triedy ....![]()