... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:roland ako skoro vzdy si to spravil zas fajnecistucke leskle ako sa patri, ale ked si uz detailingoval tak si mohol viac ist po detailoch a dopriat aj pneumatikam kusok peny aby ostali pekne cierne a nech to je vsetko komplet...
leskne sa ako psie gule pararad.....musel som napisat mensi koment aby ta vsetci len nechvalili aj daco negativne heheh
po_e87 napísal:No aj tricko si si dokupil ku tej pracicke :)) Darmo AG je pecka. Ja si myslim, ze 2 az 3 krat za rok je ok lestit. HD wax je zalozeny na prirodnych voskoch, ktore sa daju vrstvit.
@limon4: No raz do roka sa to musi dat dole a preclayovat cele auto alebo sa mylim ?
bmwbros napísal:
ok Marek, v pohode, pneu dostali tiež čo mali ale to som uz nenafotil......
Vladdo01 napísal:krasne si to nalestil... fakt klobuk dole. Vsetko rucne? alebo si pouzil aj nejake lesticky?
ked tam rozpis ake si pouzil veci na toto zrkadlo.
mam uz ja ja peknu zbierku kozmetiky od autoglymu ale nic na lestenie, vsetko skor na cistenie
dikes
bmwbros napísal:
crumar: ešte raz dík![]()
miro kováčik: ďakujem, ale na od tvojho krásavcato má ešte mooooc daleko
![]()
vladdo01: svoje bawo som doteraz robil vždy ručne, strojovo som ešte neskúšal a ani tak skoro nebudem, keď vidím aký je vždy výsledok,,čierne zrkadlo,, sa dá dosiahnuť aj ručne, no lak nesmie byť už moc starý a veľa záleží ako bolo o auto starané pred tým. Na detailing používam lubrikant a plastelínu od DodoJuice, ostatné od AG, leštiaca pasta na tmavé laky Ultra deep shine a vosk Hi Definition Wax, umývať chodím len na bezdotykovu vapku ( horuca voda + šampon) na ,,kill,, mušky ak ich mám veľa, tak po ich dokladom navapkovaní a navhlčení ich prejdem Sheepskin Wash Mitt rukavicou, paráda
no a potom samotné sušenie vždy s ,,čistými,, mikro utierkami
a ešte jedna dosť podstatná poznámka čo som si všimol, nakoľko ja nemám perleť metalízu
![]()
![]()
si myslím že na základných lakoch je viac vidno ten ,,zrkadlo,, efekt
na metalických to proste žial až tak nevidno
THX24 napísal:
Je to krasne....ja sa zbieram na take nieco uz dva mesiace ,ale stale som sa k tomu nedostal ,ale teraz si ma prinutil ked to vidim
chcem sa ta opytat na presny postup ako si to nanasal a kolko si stravil pri tom hodin + - ,Chcem sa opytat ten clay sa dava aj na pomerne nove auto ,novy lak ? nestaci len umyt auto ?
Este otazka ktory je lepsi clay ten od AG Surface Detailing Clay Kit ,alebo ten dodo?
Dik pak tu hodim aj ja foto jak som to dofinisoval ,aj ked viem ze to bude zabijak