... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
limon4
Auto: e92 330i
Kraj: Trenčiansky

Re: [E60 530D] BMWBROS navoskovanie pred zimou, str.10

Pondelok, 19. Septembra 2011, 09:14

pekna praca.. ;-).. ale to nemyslis vazne ,ze voskujes auto iba 2x za rok.. ja davam prevoskovat auto HDčkom tak raz za mesiac az dva.. a po roku je to na aute znacne vidno
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 19. Septembra 2011, 09:28

roland ako skoro vzdy si to spravil zas fajne :wink: cistucke leskle ako sa patri, ale ked si uz detailingoval tak si mohol viac ist po detailoch a dopriat aj pneumatikam kusok peny aby ostali pekne cierne a nech to je vsetko komplet... \:D/ leskne sa ako psie gule pararad.....musel som napisat mensi koment aby ta vsetci len nechvalili aj daco negativne heheh
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

po_e87
Auto: E87 LCI montego blue
Kraj: Prešovský

Pondelok, 19. Septembra 2011, 09:35

No aj tricko si si dokupil ku tej pracicke :)) Darmo AG je pecka. Ja si myslim, ze 2 az 3 krat za rok je ok lestit. HD wax je zalozeny na prirodnych voskoch, ktore sa daju vrstvit.
@limon4: No raz do roka sa to musi dat dole a preclayovat cele auto alebo sa mylim ?
Obrázok
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit
SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK

bmwbros
Autor témy
Auto: E60 530D

Pondelok, 19. Septembra 2011, 09:36

mareko258 napísal:
roland ako skoro vzdy si to spravil zas fajne :wink: cistucke leskle ako sa patri, ale ked si uz detailingoval tak si mohol viac ist po detailoch a dopriat aj pneumatikam kusok peny aby ostali pekne cierne a nech to je vsetko komplet... \:D/ leskne sa ako psie gule pararad.....musel som napisat mensi koment aby ta vsetci len nechvalili aj daco negativne heheh

ok Marek, v pohode, pneu dostali tiež čo mali ale to som uz nenafotil...... \:D/
ex E60 530D sedan black

bmwbros
Autor témy

Pondelok, 19. Septembra 2011, 09:39

po_e87 napísal:
No aj tricko si si dokupil ku tej pracicke :)) Darmo AG je pecka. Ja si myslim, ze 2 az 3 krat za rok je ok lestit. HD wax je zalozeny na prirodnych voskoch, ktore sa daju vrstvit.
@limon4: No raz do roka sa to musi dat dole a preclayovat cele auto alebo sa mylim ?

:D hehe... to tričko som vyfasoval zadarmo, bodaj by nie ked už pomali mám všetko od AutoGlymu... :thumbup:
ex E60 530D sedan black

mareko258
Auto: BMW E61

Pondelok, 19. Septembra 2011, 09:47

bmwbros napísal:

ok Marek, v pohode, pneu dostali tiež čo mali ale to som uz nenafotil...... \:D/

vsak ja len zo srandy.....ked to vidim ako to mas krasne, tak sa uz neviem dockat kym pridem domov , ma caka cela sada od DJ...ale triko nemam :mrgreen:
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

bmwbros
Autor témy

Piatok, 30. Septembra 2011, 14:03

... včera prišlo lipko \:D/ takže šup do lakovne nech je tam čím skôr \:D/ , crumar dík za rýchle dodanie aj aj cenu =D> =D> =D> už aby bolo nahodené, som zvedavý ako to ukáže na zadku :mrgreen: potom nahodím aj foto :D
... a máme od minulého týždňa nový prírastok do bmw-rodinky E91, je to dovoz, r.v. 12/2006, uz ho mám na značkách, ale nakoľko mali nárazníky ,,chybičky,, krásy dal som ich tiež do lakovne nech to vyzerá ako má, troška som sa vyhral z čistením interiera, fotky sú na rýchlo....
Prílohy
lipko.jpg
predok E91.jpg
zadok E91.jpg
čistenie inter. E91.jpg
introš E91.jpg
ex E60 530D sedan black

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Re: [E60 530D] BMWBROS lipko + nový prírastok do rodiny , st

Piatok, 30. Septembra 2011, 14:08

Aj ja dakujem. Nech sluzi. ;)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 30. Septembra 2011, 16:26

ty vole ta tvoja E91 vyzera skoro jak moja ex..
farba ta ista....interier bledy...akurat ja som mal "drevene" listy a idrive...no ale inak...podoba jak hovado :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Miro Kovačik
Auto: červené

Piatok, 30. Septembra 2011, 23:06

Veľmi pekná , ten bledý interiér sa mi veľmi páči, nech slúži :thumbup:

Vladdo01
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI
Kraj: Bratislavský

Sobota, 1. Októbra 2011, 18:55

krasne si to nalestil... fakt klobuk dole. Vsetko rucne? alebo si pouzil aj nejake lesticky?
ked tam rozpis ake si pouzil veci na toto zrkadlo.
mam uz ja ja peknu zbierku kozmetiky od autoglymu ale nic na lestenie, vsetko skor na cistenie
dikes
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

bmwbros
Autor témy

Nedeľa, 2. Októbra 2011, 08:06

Vladdo01 napísal:
krasne si to nalestil... fakt klobuk dole. Vsetko rucne? alebo si pouzil aj nejake lesticky?
ked tam rozpis ake si pouzil veci na toto zrkadlo.
mam uz ja ja peknu zbierku kozmetiky od autoglymu ale nic na lestenie, vsetko skor na cistenie
dikes

crumar: ešte raz dík :thumbup:
miro kováčik: ďakujem, ale na od tvojho krásavca :thumbup: to má ešte mooooc daleko #-o
vladdo01: svoje bawo som doteraz robil vždy ručne, strojovo som ešte neskúšal a ani tak skoro nebudem, keď vidím aký je vždy výsledok :thumbup: ,,čierne zrkadlo,, sa dá dosiahnuť aj ručne, no lak nesmie byť už moc starý a veľa záleží ako bolo o auto starané pred tým. Na detailing používam lubrikant a plastelínu od DodoJuice, ostatné od AG, leštiaca pasta na tmavé laky Ultra deep shine a vosk Hi Definition Wax, umývať chodím len na bezdotykovu vapku ( horuca voda + šampon) na ,,kill,, mušky ak ich mám veľa, tak po ich dokladom navapkovaní a navhlčení ich prejdem Sheepskin Wash Mitt rukavicou, paráda :thumbup: no a potom samotné sušenie vždy s ,,čistými,, mikro utierkami :!: a ešte jedna dosť podstatná poznámka čo som si všimol, nakoľko ja nemám perleť metalízu :!: :?: :!: si myslím že na základných lakoch je viac vidno ten ,,zrkadlo,, efekt :thumbup: na metalických to proste žial až tak nevidno :shock:
ex E60 530D sedan black

THX24
Auto: BMW E90 330d LCI
Kraj: Košický

Nedeľa, 2. Októbra 2011, 09:21

bmwbros napísal:

crumar: ešte raz dík :thumbup:
miro kováčik: ďakujem, ale na od tvojho krásavca :thumbup: to má ešte mooooc daleko #-o
vladdo01: svoje bawo som doteraz robil vždy ručne, strojovo som ešte neskúšal a ani tak skoro nebudem, keď vidím aký je vždy výsledok :thumbup: ,,čierne zrkadlo,, sa dá dosiahnuť aj ručne, no lak nesmie byť už moc starý a veľa záleží ako bolo o auto starané pred tým. Na detailing používam lubrikant a plastelínu od DodoJuice, ostatné od AG, leštiaca pasta na tmavé laky Ultra deep shine a vosk Hi Definition Wax, umývať chodím len na bezdotykovu vapku ( horuca voda + šampon) na ,,kill,, mušky ak ich mám veľa, tak po ich dokladom navapkovaní a navhlčení ich prejdem Sheepskin Wash Mitt rukavicou, paráda :thumbup: no a potom samotné sušenie vždy s ,,čistými,, mikro utierkami :!: a ešte jedna dosť podstatná poznámka čo som si všimol, nakoľko ja nemám perleť metalízu :!: :?: :!: si myslím že na základných lakoch je viac vidno ten ,,zrkadlo,, efekt :thumbup: na metalických to proste žial až tak nevidno :shock:

Je to krasne :thumbup: ....ja sa zbieram na take nieco uz dva mesiace ,ale stale som sa k tomu nedostal ,ale teraz si ma prinutil ked to vidim :D chcem sa ta opytat na presny postup ako si to nanasal a kolko si stravil pri tom hodin + - ,Chcem sa opytat ten clay sa dava aj na pomerne nove auto ,novy lak ? nestaci len umyt auto ?

Este otazka ktory je lepsi clay ten od AG Surface Detailing Clay Kit ,alebo ten dodo?

Dik pak tu hodim aj ja foto jak som to dofinisoval ,aj ked viem ze to bude zabijak :D

bmwbros
Autor témy

Utorok, 4. Októbra 2011, 07:22

THX24 napísal:

Je to krasne :thumbup: ....ja sa zbieram na take nieco uz dva mesiace ,ale stale som sa k tomu nedostal ,ale teraz si ma prinutil ked to vidim :D chcem sa ta opytat na presny postup ako si to nanasal a kolko si stravil pri tom hodin + - ,Chcem sa opytat ten clay sa dava aj na pomerne nove auto ,novy lak ? nestaci len umyt auto ?

Este otazka ktory je lepsi clay ten od AG Surface Detailing Clay Kit ,alebo ten dodo?

Dik pak tu hodim aj ja foto jak som to dofinisoval ,aj ked viem ze to bude zabijak :D

...je to jednoduché, najprv poriadne umy auto, nevysušuj, lubrikant rozrobíš vo vode v pomere ako je uvedené a dáš ho do nádoby s rozprašovačom, plastelínu si v ruke troška rozpracuješ, lubrikant nastriekaš na tu časť dielu kasne (aj sklá, svetlomety...) čo ihneď budeš čistiť s tou plastelínou, vodorovnými a zvislými pohybmi (križovaním) očistíš všetok bordel čo si doteraz na laku mal a ničím iným to nešlo dole, ved v plastelíne zbadáš ten ,,sajrajd,, čo pôjde dole, potom ihneď zároveň to utieraj s mikro utierkou aby to nezaschlo, a takto postupne postupuj kým neprejdeš celú karosériu, mne to cca. trvá tak necelú hodinku, záleží na tom ako máš znečistené auto, potom by sa malo auto znova opláchnuť vodou, vysušiť s mikro utierkami a potom nasleduje ,,makačka,, bud ideš rovno voskovať alebo leštiť, nanášať leštidlo alebo vosk všade rovnomerne s aplikátorom (krúživé pohyby), hlavne nie na hrubo a potom s mikro utierkami (suchými) ,,leštiť,, utierať. Mikro utierky použiť min. dve na leštidlo a dve na vosk, makať a detailne pozerať aby všetky miesta boli dôkladné bez šmúh od leštidla-vosku, nerob to nikdy na priamom slnku a hlavne nie pri teplote pod 15 stup.
...pre mňa je to relax, ale na celý tento postup potrebuješ cca. 1 den....
ex E60 530D sedan black

THX24
Auto: BMW E90 330d LCI
Kraj: Košický

Streda, 5. Októbra 2011, 15:35

dik bmwbros ,taky postup som potreboval :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných