... všetko o BMW ...
Sulfonamid napísal:Krásne sa on staráš postupný upgrade je perfektný
svanto66 napísal:neuveris..ale ta zlata E91 na tvojich poslednych foto je kolegovatakziez sa bol cez vikend trosku polyzovat..dnes som mu to ukazoval a potvrdil mi to
Wincik napísal:paparazzimáš to krásne ozaj :) v poriadnom stave :) naleštené .....hmm...až závisť :) a som rád že si sa zastavil dnes na pár slov :) a vtedy napadlo nenormálne veľa snehu....prišiel som domov v noci...o 1 hodine ....tak som najskor musel vylopatovať dvor..(na dlžku asi 15m....a na šírku asi 6m).aby som vôbec vošiel ....a hovorím si ...ráno o 7 pojdem aj tak znova preč....budem mať už o robotu menej.......ráno som sa prebudil...a znova auto zahádzané .....kedže máme pozemok do kopca ...tak sa auto ani nepohlo a k tomu kedže bolo predtým už celkom dlho pekne...tak som veselo pálil staré zimné gumy....takže zadné gumy ako na F1-tke
tak som si znova pekne vylopatoval celý dvor....z pece som vytiahol zo dve lopaty popola...šupol som to pod kolesá...a už som bol konečne vonku :) No ked som poobede prišiel domov.......znova bolo všetko zahádzané !!!
takže do tretice všetko dobré...vylopatovať celý dvor ....no katastrofa
![]()
som šťastný že už je pekne ....teda aspon dnes bolo :)
frx napísal:Pekná sada a 46tka taktiež...len by som chcel vyjadriť svoj názor na prvej fotke "Leštenka na auto" od W5 (celkom vľavo) je po mojich skúsenostiach dosť nekvalitná vecička... Ostáva po nej po preleštení všade po aute taký jemný prášok a dosť ťažko sa dáva dolu... čiže u mňa sa dlho nezdržala a hneď putovala do koša