... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Toto iste robia aj bixenony, takze sa tak moc nevytesuj :)thecarista: dik :-) viem viem.. ked mam povedat pravdu, prvykrat jak som s tym isiel piatok vecer a zotmelo sa, tak mi az slza vysla ze jak to funguje![]()
![]()
vecer som mal moznost aj porovnat tie svetla so 6kou, lebo som ich preparkovaval, a tie svetla svietia silnejsie, teda xenony na 6ke co mam. lenze to niesu bezne projektory, su troska silnejsie jak bezne, s cirou cockou atd. takze na cestu to svieti o nieco silnejsie, povedal by som tak 15%, ALE. tie ledky proste zabiju hocijake ine svetla vdaka tomu vyrezavaniu.. lebo isiel som s tym z blavy vecer a 80% casu boli zapnute dialkove napriklad na pravej strane, cize krajnica svietila az do prdele daleko, a v dost hustej premavke tie dialkove svietili ovela castejsie ako som cakal ze budu. tym padom ale ides jak pan, lebo proste vidis ovela viac ako s xenonmi, tie svietia stale do zeme, aj ked silnejsie, nepomoze ti to, lebo ledky svietia tam kam treba a kde sa da.. cize vo finale ti pridu ledky o dost silnejsie jak xenony. je to proste inde a verim tomu ze to bol najlepsi priplatok na celom aute, rozhodne to stalo za to.