... všetko o BMW ...
 aj ked s limitovanymi skills a technikou, ale aspon na zaciatok to bude musiet stacit..  na videu je to tiez vidiet, vpodstate prvykrat som nieco take robil, jak edit, tak natacanie, a nevedel som presne co a jak, proces detailingu som tocil malo, lebo este som vtedy nebol rozhodnuty ci to budem davat online alebo nie, a potom uz bolo neskoro.. ale uz aspon cca viem na co si davat pozor a co a a jak natacat. also, kupil som medzitym ten om4 gimbal, ale ten som mal az pri finalnych zaberoch, takze vpodstate vsetko predtym je tocene z ruky..
 aj ked s limitovanymi skills a technikou, ale aspon na zaciatok to bude musiet stacit..  na videu je to tiez vidiet, vpodstate prvykrat som nieco take robil, jak edit, tak natacanie, a nevedel som presne co a jak, proces detailingu som tocil malo, lebo este som vtedy nebol rozhodnuty ci to budem davat online alebo nie, a potom uz bolo neskoro.. ale uz aspon cca viem na co si davat pozor a co a a jak natacat. also, kupil som medzitym ten om4 gimbal, ale ten som mal az pri finalnych zaberoch, takze vpodstate vsetko predtym je tocene z ruky.. 
  #efekty
 #efekty 

filipe46 napísal:pici od takeho experta si to beriem k srdcu, to padlo zle totoNič v zlom, ale namiesto toho točenia, editovania treba viac času venovať leštičke 😀

1er napísal:dik :-) budem sa snazit aj nadalej..pekne video, radost pozerat zabery z tej garaze...
kanal som uz zacal odoberat, urcite si tu vsetci radi pozreme podobne videá.
tiez som pred 2 tyzdnami lestil cierne metlu na mercedesi

Fuxxo napísal:pici od takeho experta si to beriem k srdcu, to padlo zle toto

dik :-) budem sa snazit aj nadalej..
no mna caka este moja cierna metla, a potom este 1-2 cierne auta minimalne

rapidwinner napísal:"najtoxickejsi clen, ktory sa iba vynara polarizovat". RoflJop, o par komentarov vyssie to je presne vidiet.