tak slubeny update.. svietimeeee :-O
musim povedat, ze som mal trocha obavy, ci tie svetla budu dost silne, lebo jedno mam v prednej garazi a nezdalo sa mi to az tak mega, ked som to zapol, ale prekvapilo nas to s otcom obidvoch celkom dost, ked sme to zapli, fakt popici.. svetla za 100€ dokopy, cca 65 tisic lumenov a minimalny odber, takze mega spokojnost, svieti to viac nez dost, pri lesteni si budem len prisvecovat lampami ked bude treba ale inak super.. cely priestor stlacenim dvoch vypinacov dostal uplne iny nadych, uplne iny level, fakt maximalna spokojnost
na fotke je tiez vidiet, ze som preparkoval uz aj 6ku dozadu, a cez tyzden prisli stojany, takze ju mam pekne krasne dvihnutu hore, tak testujem teraz, ci to bude okej

ale hadam sa to nezjebe, vyzera ze to je dost pevne, auto sa ani nepohne ked som sa snazil s nim hybat..
nad pracovny stol som dal provizorne tiez ledkovy pas, ale to je tam len teraz aby tam nieco bolo, neskor pojdu nejake silnejsie ledky tiez..tak nejaka imidzovka :-)
a tiez som navlacil z ineho "skladu" vsetky sady diskov co pojdu na stenu, a celkom sa mi to lubi

inak vsetko fotene novym ifonom a musim povedat ze brutalne to foti, velmi sa mi to lubi, este som zvedavy na proraw ked pride, co sa s tym bude dat kuzlit.. a baterka je turbo, pondelok o 14:00 cca som to dal dolu z nabijacky, a dnes o cca 10tej doobeda som mal 26% :-O