... všetko o BMW ...
jalfons320 napísal:ma to auto vobec DPF? :)
jalfons320 napísal::p toto auto neni na paradu, toto auto je special!
Zarrick napísal:Má to PDF(dobre, dnes mi to nejde, končím
)
2RBA napísal:napr. ja hovorim o tom ze e91 nema zdaleka nejake jazdne vlastnosti ako hot-hatche,ale vie byt zabavna:-) napr tu mx5 by som hadam dal aj do kufra ak by sklopila spatne :-)podla toho čo tu čítam tak sa nebavíte o výkone ani o jazdných vlastnostiach ale o váhe ked porovnávate mx5 s e91
K€nny napísal:toho kokota si nechaj na doma,ked si tak nauceny zdomu,ok? podla slovnej zasoby bezna prax u vas doma sa medzi sebou takto bavit..
a ano, vsetci tam zahynuli,nikto neprezil ,este teraz je zdialky vidiet kudoly dymu stupajuce z vrsku..
voMacK napísal:Ty hrdina, do niektorých iných na klube s DPF off sa nikto neobúva aj keď v príbehu x krát spomenú že ho majú off a je im to putno. Holt vynahradia to atribúty váženého člena. A ty sa na šrácovi ideš odbavovať, si robíš žarty rambo. Choď vypisovať do tém offtopicy a potom rev jak sme nedisciplinovaní. Chápem keď je sranda ale čo ti zle vydali z gastráču? Som myslel že si už velkáč.Autam, co maju mat DPF, ale ho nemaju uz zvoni umieracik. Po novom uz neprejdu STK. A ojebavat sa to uz proste nebude dat. Aspon tak vraveli technici na STK. A to je dobre...