... všetko o BMW ...
K€nny napísal:skor ci neskor pojde dolu a vymyslim si nieco nove, rozmyslam ze to fakt necham na zimu a potom to strhnem, uvidim :)
Nemam firmu cize svoju znacku si tam nedam... nic hovoriaci? tak ked myslis :) berem :) ... tak polepene cele auta uz asi vysli z mody, to bolo tak 3-4 roky dozadu kedy bola polovica aut na slovensku matna pripadne ,,karbonova,, ... radsej si tam dam pas s napisom Perfomance jak (a to som fakt videl) na 320d nalepku M-Power... ale uvidim, zatial sa to mne osobne celkom paci,je to ine jak vidavam bezne... ale urcite pride den kedy to pojde dolu..
K€nny napísal:Caute, mam nasledovny problem (snad sa niekto objavi a dokaze pomoct) : v laktovke mam klasicky usb + aux , no ani jedno nefunguje... pripojim telefon- nic , vlozim usb- nic... stretol sa stym niekto?
Budem vdacny za kazdu radu, napad.. Dik
jararak napísal:ako prve, mrkni do kufra, pod plato, az na plech za sedacky ci tam je modul, mala by tam byt taka hlinikova rebrovana icovina, trcat by z toho mali priblizne 4 kablove zvezky, jeden taky veeelmi velky, asi tak 8 kablikov, druhy taky 2kablikovy zeleny, dalsie len take solo, jeden by mohol byt biely, druhy kremovi. ak je vsetko pripojene, dojdi na kavu, este som realne nevidel, zeby bol ten modul po smrti, na druhu stranu uz som asi 10 kriesil, ze prv som ich musel hodit do chladnicky, aby sa spametali a potom boli ochotne komunikovat.