Takze, touring uz ma noveho majitela a tak som silno zacal rozmyslat co dalej, mal som viac variantov a bmw bola posledna ( nie preto zeby sa mi nepacilo alebo by som nebol spokojny, skor preto ze na sk nic poriadne za normalne peniaze nieje )... ked uz som bol rozhodnuty ze idem do uplne niecoho ineho, vtom sa mi naskytlo toto bmw 330d... po telefonate som nebol moc uneseny kedze byvaly majitel mi povedal ze auto je v zltej kozi takisto aj dekor je zlty... raz som videl zlty interier v e46 a pre mna nic moc, no kedze nemal fotky a bol celkom blizko od mojho bydliska, riskol som to a siel som to aspon pozriet (zato nikdy nic nedam, jedine par litrov nafty

) ...a bol som milo prekvapeny... auto nemalo zltu kozu a zlte listy,- skor kremovu kozu a kremove listy, co som este nevidel nikomu z tych bmw co som mal moznost vidiet,xenony ktore majitel ani nemal potrebu spomenut (myslel som ze vnoci uvidim prd, ale hovno hovno zlata rybka, vidim aj za roh

) ...koza zachovala, neponicena, udrziavana, jasne sem tam sa nieco najde ale tak uz ma nejake svoje roky...exterierovo klasicky predfacelift okrem zadnych svetiel ktore su z faceliftu a aspon ja si myslim ze to spravi dost s vyzorom, auto bolo vacsinou na kefach cize nejake tie hologramy su tam, ale tak vylestit sa to da a auto bude pekne aj zvonku :)...
MOTOR- odpadol som.. doteraz som 3liter nemal, kazdy o tom len basnil a ja som sa utesoval stym ze 320d 110kw bol fajn na vozenie , mala spotreba a celkom slusny vykon... no toto??

toto je almazia, zvuk, vykon, kultivovanost, dynamika,spotreba - 100%! Motor je suchy, neuteceny, vyzera byt vyservisovany. No najvacsie prekvapenie bolo ked som isiel prezuvat pneu , boli tam sice este celkom slusne no stare, takze som investoval a kupil cez kamosa funglace, uz aj tie pneu spravia dost s jazdnymi vlastnostami :) ... zhodili sme kolesa, auto zdvihli... vsetky 4 brzdove strmene nove - original bmw, ziadna nahrada (nie zrovna lacna zalezitost) , komplet nove brzdy aj hadice , nove tlmice a struny....takze zjavne sa o to niekto celkom aj staral kedze uz len toto muselo stat nejake tie ,,drobne,,

... pridavam aj par nejakych fotiek nech to nieje len o pisani :)