To turbo je po repase s dokladom , jasne, lepsie nove jak repas, ale nemam neviem kolko € na nove ...chalan,ty si z lacneho kraja, mas turba na 3liter za 150 v slusnom funkcnom stave? Kupim aj tri este dnes ked si taky premudrely a lacny..vsetci zrazu mudry, tak ja to zajtra zanesiem do srotu aby bolo dobre :) ...kurvafix, kde ste vsetci boli ked som zhanal to turbo, keby som vedel ze mas za stopade tak nevaham ani minutu!

..hm nepotesim ta ty wunderbaum maniak, stromceky ani vonavky nejako nemusim...ktomu pouzitemu saniu- a? To sanie je ok, odmastene, vyumyvane,ale nabuduce budem letiet do bmw objednam nove aby boli vsetci spokojny...pozri, je mi jedno co by si chcel alebo nie, ja som spokojny, ako s pouzitymi vecami ktore boli nahodene (ziadne ciganske vyhumplovane ,umastene,rozsypane kktiny)tak stym ze to funguje a je to uz v kope...auto potrebujem, to znamena ze som to chcel mat co najskor vyriesene, nemam cas 4 dni cakat na nove turbo za liter

..keby si tak bol na mojom mieste, co ti neprajem, rad by som videl to tvoje pocinanie.. ahoj