... všetko o BMW ...
Speed320i napísal:S tým filtrom je to ako keď si dáš sprej do nosa, dýchať sa ti bude lepšie, no rýchlejšie utekať nebudeš![]()
Jakub.es napísal:Nazdar jakub.v prvom rade krasne auto a v druhom rade ak budes mat chut a cas mozme dat stretko. tiez zijem vo swiss tak ak sa ti bude chciet kludne napis.teraz cez vikend sa chystam vybehnut niekde na gotthard pass a tak podobne.Moja 320d 100kw ako som cakal pri 300tis km ukoncila samovrazdu cez vp44 a tym padom mi neostalo nic ine ako kupit nieco ine. Vzdy som chcel olejnicku m54 v coupe alebo cabrio ktoru som si aj kupil nakoniec a tak po dlhej dobe som sa rozhodol zalozit pribeh kde si budem zaroven zapisovat co vsetko sa na aute spravilo atd.
Zijem vo Svajci a teda som kupil auto tu . Bol som pozriet viacero e46 330ci aj nejake 325ky ale najviac ma oslovilo toto black on black z Zurichu . Prilohach pridam nejake foto a vybavu.
Auto ju ma podla mna slusnu a ten motor ide ako hodinky . Sucastou auta je komplet servisna historia s fakturami, 3x kluc, servis karta a vsetky drobnosti. Auto bolo servisovane len v BMW co ma aj tesi a zaroven tu skoro nieje na vyber ani.
Ohladom auta by som asi nemal momentalne co viac je vo fakt super stave a garazovane bez kvapky hrdze atd a preslo si pred 3 dnami MFK co je tu velmi prisne.
Upravy budem rozpisovat nizsie .
Urcite ale pridu zvody s katmi od Schiedmann ktore naviazu na sucastny Supersprint vyfuk ktory ma mimochodom nadherny dunivy zvuk .
Dalej Open air filter s kitboxom ale este uvidim nakoloo som pocul ze to zasiera mafko .
Nejaky ten stelovak a potom spontanne doplny karoserie na isto ..
Speed320i napísal:Hmm dobrá cenato rovno dve by si mohol poslať na SVK (pozerám že dvaja by sme ju už zobrali)
Mam privatneho mozno este ma