taaaaak chlapi ja uz mam vianoceeeeeeee
neskutocnu radost som si urobil, a kolesa uz su doma..

bol som ich u kamosa hodit na vyvazovacku a su v poriadku, takze som maximalne spokojny, kupa to bola vyborna :-)
nevydrzal som ale a hned som to nahodil na auto jednu stranu, nech vidim ako to sadne
a dopadlo to asi taktooooo (fotky iphonom, takze nic moc, ale staci na ukazku..):

najviac ma dostala tato fotka :-) dozadu sa zmestia este podlozky, mozno aj 1cm, podla toho kolko to vytiahneme / zahneme lemy.. ale to Acko je uplne popici..( ked tam budu podlozky, tak to bude este trocha zvyraznene)

predok je tiez v pohode, ale mam tam 0,5 podlozku, ale pojdu asi 1,5..

pohlad zhora.. predok:

a zadok:

takze som maximalne spokojny, a mozem sa pustit do rozoberania... dva kusy na druhu stranu maju skrabnuty limec, takze to opravim, vylestim..
ked uz pisem, viete mi poradit, co je lepsie na lestenie limcov, meguiars nxt lestic (ten mal bracho, lestil s tym 18"ky co ma na passata) alebo od autoglymu? videl som ze autoglym sa moze pouzit na vrchnu vrstvu aj vosk, to by mi celkom vyhovoalo.. ale aj tak ich budem umyvat pravidelne a lestit asi raz za mesiac..
casom potom kupim mozno dopredu tiez 2,5" lemy ako su v zadu.. uvidime podla financii..
takze tolko k dnesnemu updatu dakujem za pozornost