tak tomu verim ze urcite je :-) v podstate som to auto este poriadne nemal moznost to prehliadnut, je u frajerky.. ale naoko zvonka som si vobec nic nevsimol..
tak tomu verim ze urcite je :-) v podstate som to auto este poriadne nemal moznost to prehliadnut, je u frajerky.. ale naoko zvonka som si vobec nic nevsimol..
neviem ti to presne vysvetlit. ale jak mas na krajoch a spodku dveri zaknuty plech do obla prelozeny dovnutra tak hrana je zarovnana tmelom a prelakovana. pod tym je vsade hrdza.
neviem to lepsie vysvetlit. asi zniem jak madar pre cloveka co nevie o com hovorim
tak, auto pripravene na zajtrajsi raceism event maskac je nalepeny komplet v podsate, prisiel mi aj dalsi znak na kapotu (ten predtym mi odletel niekde za jazdy ), falce prelestene, gumy namazane atd atd nejake rychle fotky..
no a pred neviem asi dvoma tyzdnami som nalepil aj interierove listy, skaredy carbon isiel dolu, ostal mi tam ten moj diamond vzor a na to som nalepil maskac, nech to trocha ozivi interier a ladi s exterierom.. myslim si ze to vyslo celkom dobre a casto interier nefotim, tak nejake fotky vycisteneho, aj vycistenej koze a tak.. :-)
mr_boomer: vsetkych 6 som fotil ultrawide tokinou 11-16mm F2.8
skoki dikec kurva na tu poistku furt zabudnem, to treba vymenit, lebo to je tak vykrivene, ze sa s tym neoplati srat..
slavino: neuveris, ale myslel som na tie kolesa :-) lebo cenovka popici, dizajnovo celkom ok, akurat 19" su neni zapisane, a maju priliz vysoke ETcka na E39
ice: nee stage 2 (uz by to bolo skor stage 4) bude for sale