michaltt napísal:Ty vies lepsie kedy som auto kupil...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Mam v ruke kupnu zmluvu, uz prestan trepat somariny.
Som ho kupoval par mesiacov po tebe. Pozrel som do uctovnictva a krasne vidim kolko km som spravil do maja 2011

bavime sa o podvozku nie??? jaku kupnu zmluvu jake somariny??? do pici nerob zo mna kokota laskavo, kupil som auto vo februari 2011 a niekedy v maji som tam mal stelovak uz, ty si kupil auto samozrejme hned po mne v tom maji, ale stelovak si tam mal na dalsi rok az, rozumime? pozri si vlastne vlakno, nejaky april 2012 mas fotky, ze ti prisiel.
takze na BC-cku urcite nemas najazdenych 40 000 a pochybujem ze aj 30 000 mas na tom za tie dva roky ale to uz je detail lebo to neni ani polovica z toho co som ja spravil na mojom..
kazdopadne minuly rok ked som mal ten stelovak dva roky na aute tak som ho vpohode nastavoval este, islo to, ale ten treti rok to asi zabil..
takze totalne od veci si to napisal akurat ty, lebo pletes jedno cez druhe.
dogg: ty co riesis?? jake presne cisla do pici? ja mam tiez mat 204 koni, ale nikdy to nehovorim, poviem 200 a hotovo, co sme v skolke?? snazis sa trollovat alebo ako to mam chapat toto? ked hovorim o E36 tak hovorim o E36, ale toto je troska ine nie? neporovnavaj zelene s ruzovym