nic nove len par detailov

tak zacnem s tym zvonka, nejaka dobra dusa mi pocas vikendu v trencine jedneho krasneho vecera rozjebala smerovku prednu spolujazdcovu, niekto nevie cuvat, aj ked nechapem doteraz jak sa to niekomu podarilo.. mozno to ale nebolo cuvanim, len niekto zavidel.. neviem.. kazdopadne, minuly tyzden mi prisla druha smerovka, tak som to vymenil..
samozrejme ze som tam odjebal aj lizatko, ale tentokrat som zhodil naraznik a nasilikonoval som ho tam naspat ako to bolo povodne, uvidime dokedy vydrzi..
vcera som po dlhej dobe zas nahodil teplomer vonkajsi, ktory som zodral, takze konecne mi to ukazuje teplotu, takze sa tesim
nahodil som aj nove ledky na osvetlenie spz od crumara, ktore som mal doma asi tristvrte roka a nedal na auto lebo som bol v tom ze to vypadava odtial, ale stacilo trocha sa s tym pohrat a drzia.. dufam
no a dnes som mal vybavovaci den, kolesa su u lakyrnika, takze ked sa vratia budu jak nove a budu na predaj, takze kto ma zaujem o 121ky, tak nech ma kontaktuje :-)
a najvacsia novinka, bol som za simikom konecne sa mi podarilo sa tam dostat, a nechapem jak som mohol byt taky slepy a nevsimnut si to, chalani odhalili chybu za 3 sekundy po otvoreni kapoty

zistilo sa, ze hadica z intercoolera do egr je prasknuta, a jak keby to nebolo dost jasne, tak som to mal rovno pod nosom, na vrchu

ale nastastie simik mal jednu rovnaku hadicu skladom, takze mi ju chalani vymenili a uz som takmer bez dymu.. dymi to este trocha, ale asi tak jak kazdy 10 rocny dizel :-) najvacsia vec ale je, ze to auto ide jak kokot..

bol som v tom ze vykon sa nestratil, lenze ono to zacalo tak ze ta diera sa zvacsovala a zvykal som si na mensi vykon, a teraz ked to tlaci tak jak ma, tak to ide naozaj vyborne.. aj na dialnici dokonca

airbag co mi svietil tri mesiace stacilo vymazat chybu, lebo som odpajal volantovy ked som isiel lepit ten plast na volante.. :-)
a este jeden problem sme odhalili, ktory ked sa spravi tak by to malo byt tip top, musim vymenit vodnu pumpu.. a to je secko pratele

edit: este som zabudol, velmi pekne sa chcem podakovat simikovi