som sa sobotu zucastnil na nejakom power magazine zraze na zlatych pieskoch, asi hodku a pol som tam bol poobede, dlhsie sa nedalo, nenormalne teplo.. a vecer mi kamos pise co tam ostal ze vole vyhral si top stance tak som nechapal, kedze som sa ani nezapisal do sutaze ani nic.. :-) akurat neviem kde je pohar, netusim kto ho prevzal.. http://www.powermagazine.sk/clanky/power-zraz-na-zlatych-pieskoch-1diel-64.html
Fuxxo ja ako KKT stále točím laptopom keď si chcem pozrieť ako máš spravené to logo Shield/u na tých 13" pukliciach a krk už mám jak pracovníčka na D1 obsluhujúca Tureckého kamionistu v podaní EL vysávač Nemáš dajakú fotografiu s detailom na elektrón ?
jaaaj fuxxo to sa museli asi velmi pomylit,ked tu tvoju "nasty&smoky" haraburdu takto ocenili (joke ) gratulacia! odborne oko vie ocenit tvoju fantaziu,usilie a odhodlanie...apropo stale som ta nikde nestopol kua... na SKring dufam ides 10.8.?! to je povinne!!!
slavo: no vidis to :-) sak ja som doma, robim z domu takze sa mozes aj u mna zastavit na SKring neviem este, uvidime.. to je daleko, ale kamos tam ma mat stanok, co mi lepil auto, tak mozno to tam pristavim, neviem este..