tak po par vycerpavajucich dnoch som sa dostal aj k fotkam ktore som nafotil, takze zacnem s tym vyfukom..
material pripraveny..

najprv sme to odrezali..

a zacalo sa bodovat..

vyrobili sa aj koncovky

no a nabodovane..

majster zvarac pri praci..

hotovo

no a potom som nahanal koncovky, co bol neuveritelny problem, kedze som potreboval 4 kusy a musel som to hlavne otestovat.. skoncil som v cobre v blave, samozrejme som koncovky nasiel, ale mali len dve, sak naco by objednavali viac, tak som musel objednat a cakat kym ich dorucia domov.. predminuly piatok som to tam objednal a minulu stredu im pisem ze co je s tym, ze to potrebujem na vikend mat hotove.. samozrejme ze mi odpisali ze v piatok 15:00 budu pripravene, tak som im napisal ci im nejebe, ze to nedojde, a nakoniec som si aj tak musel ist pre to do blavy..
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
absolutne zle, dufam ze v zivote nebudem musiet odtial nic kupovat..
no ale vecer sme to nahodili u kamosa a vsetko dopadlo relativne dobre, este to musim troska dopasovat, lebo su nizko od difuzora, ale to sa poriesi.. uz som dost spokojny s tym..
takze takto nejak to dopadlo:

ale tu fotku ste uz videli :-) viac bohuzial nemam, lebo cely vikend som bol mimo, hadam na nete nejake budu..
pred dvoma mesiacmi cca ma kamos poprosil ci by moje auto mohlo byt svadobne, tak som samozrejme prikyvol, lebo preco nie.. a minuly vikend sa svadba konala, tak sme to doma ozdobili a islo sa pre zenicha a nevestu :-) zatial mam ale len tuto fotu..

casom este bude fotenie nejake nocne, lebo sme nestihali teraz cez svadbu..
no a este dve veci, auto zacina byt medializovane, v piatok pred svadbou mi volal kamos ktory mi lepil auto, ze ci by som mal cas v pondelok, tak som opat prikyvol, a dostavil som sa rano do tv markiza, kde bola cela relacia v podstate o carat tuning party, a moje auto tam bolo v zabere relativne casto co som pocul (nevidel som to telerano vobec

) a na zaciatku som dokonca priniesol moderatorov :-)

nakolko ale markiza ma drbnute voyo tak nemam ani zaznam ani nic..
a dalsia vec, pred par mesiacmi som bol pozvany na absolutne spickovy event, myslim si ze v europe akcia na vyssej urovni neexistuje, raceism.pl event 2013 vo wroclavi, takze tento tyzden som bol tam..
a fotky z akcie budu neviem kedy, mozno dnes, mozno zajtra, pozajtra.. budem sa snazit asap.
ale budem sem pridavat fotky z blogov na ktorych budem mat fotku, zatial prva od FLGN*TLT:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151736669285575&set=pb.260581250574.-2207520000.1372079085.&type=3&theater