tak v piatok som bol v budapesti opat a cestou sa mi stala neprijemna vec, doteraz mam nervy na kokotov vyjebanych.. za esztergomom opravuju zeleznicny prechod (opat, kurva pred rokom ho robili nanovo, nechapem co sa tam zas dokurvilo), tak bola obchadzka cez inu trasu, a nejaky jebnuty kokotsky traktorista nebol schopny si ocistit skurvene kolesa ked vysiel z role a v strede cesty boli asi tri relativne velke hrudy zasusenej hliny zmiesanej s makadamom alebo cim to bolo, a samozrejme vsetky auta co tade isli tak im to nic nespravilo, ale mne to uplne stacilo aby som to zosrotoval, kedze oproti isla kolona aut a za mnou tiez, tak som sa nemohol uhnut ani nic, musel som to preletiet.. len som necakal ze to bolo take siroke, resp. ze som zachytil aj nieco ine ako plech pod napravnicou.. po par metroch som pocul od zvodidiel divny zvuk, tak som odstavil na najblizsie kde sa dalo a pozeram, lizatko jedno v pici odlomene, viselo a uz bol vnutorny roh osuchany a otvoreny
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
tak som odisiel na najblizsiu benzinku a spravil stoka tuning, vypadalo to takto nejak:

vcera som nemal cas sa tomu venovat, tak som dva dni jazdil jak stoka

a dnes som sa na to pozrel, tak takto nejak vyzerala ta skala:

nejak som to tam namontoval naspat, ale auto ma dalsi sram

a navyse mi odletel aj nejaky kamienok a na zadnom disku mam odrety lak, jak je natiahnuta guma + z gumy mi tiez kusok odjebalo.. akoze odjebal by som tych kokotov co toto maju na starosti, nechapem co je na tom take tazke ocistit ten traktor alebo nakladak ked vylezem z tej role ci z kerej riti isiel..
horsia vec ale je, ze som zistil ze tie odklony vpredu mi zozrali gumy rychlejsie ako som cakal

asi takto nejak to vypada po cca 6-7 tisic km co som spravil odkedy som to obul:

takze idem kamosovi prehodit medzi sebou, hadam vydrzia do konca sezony kym kupim zimaky.. :-)
p.s. zajtra by sa malo zacat robit na vyfuku, dufam..