... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:no skoro presne si to popisal, ale s tym rozbiehanim to bolo od zaciatku, odkedy som to priniesol.. lenze to som si nevsimol pri skusobnej jazde, vtedy to islo vpohode.. v podstate to bolo asi pocasim, lebo sa to prejavovalo skor ked bolo teplo..
ale ten repas som spravil v podstate v predstihu, lebo to islo, len na 5ke co mi aj vysvetloval madar, to preklzovalo, hydromenic, preto boli tie vibracie..
na druhej strane dnes jak som s tym isiel kusok rano, zo studenym tak je tam citit velky rozdiel, lebo predtym mi to aj trocha kopalo, len som si myslel ze to je normalne pri studenom aute.. nie moc,len jemne.. ale teraz necitim vobec ze radi.
Panak666 napísal:Ja osobne by som pekne vynadal tym feketasom repas za 1.5k urobili ale nahrat uz soft sa im nechcelo...neprebral by som si asi auto....ze su v bmw full? Mali 14dni na to aby si tam dohodli termin na upgrade softu..nehejtujem tu firmu ale neznasam polovicatu robotu a pri cene repasu by ma toto vazne nasralo.....drzim palec aby ti to fachalo co najlepsie......
Naciac ako mozu pusit auto a poskytnut nan zaruku,keed vedia ze neni dokoncene na 100pero
VT-535BH napísal:Ok tak ak bola riešená výmena oleja po tom ako sa začala prejavovať chyba pri rozbehu a pretrvávala aj po výmene oleja, potom to vylučuje moju domnienku. Na VW Passat B5 Aut. som nechal vymeniť rozvody a pri manipulácii s chladičom automatu sa pretrhlo tesnenie, rozvody sa vymenili, všetko sa poskladalo a malý unik oleja si nikto nevšimol. No za jazdy sa olej strácal s vyšším tlakom intenzívnejšie. Automat mal zrazu problém s pohýnaním. Problém presne ako si opisoval, musel som ako keby čakať kým sa natlakuje až potom sa pohol. Bolo to dosť nepríjemne kedže vacsinou sa pohol/natlakoval v otáčkach, čo predstavovalo prudké trhnutie, navyše problém sa prejavoval zhruba pri každom druhom zastavení (križovatky, prechody...), nielen pri studenom štarte. Čakal som že automat dojazdil, no na snehu otec objavil zopár fľakov od oleja. Vymenilo sa tesnenie pred chladičom, vymenil sa olej a auto sa začalo pohýnať bez problémov. Takze taky moj postreh na margo tvojho problému. Jedná sa ale o rozdielne prevodovky kde sa rovnaka chyba moze prejavovat rozdielne.
Škoda ze si nebol pri repase...boli by to pekné fotky. Teraz máš taký nekompletný príbeh![]()
![]()
Fuxxo napísal:to si lacno pochodil teda![]()
xH4wK napísal:Hey to mas blesk alebo odkial to svetlo ? :_)
xH4wK napísal:Hey to mas blesk alebo odkial to svetlo ? :_)