Nedeľa, 21. Apríla 2013, 10:49
diki hector :-)
chlapi, mam problem potrebujem poradit..
vcera som dal cca 600km, mali sme stretko v olomouci, a stala sa mi taka vec (uz po ceste tam, na D1 pri piestanoch cca, takze to nebolo tym ze by to auto islo nejak dlho), ze isiel som 110 tempomat a zrazu mi zacali skakat otacky, ale iba takych 20-30, malicko ale videl som ze rucicka chodi a auto islo tak trhane, bolo to citit proste.. a potom ked som isiel predbiehat, som slapol na to a proste to netahalo. najprv som si myslel ze to je automat, ale ked som to skusil viac krat, po ceste domov som si vsimol ze sa to sprava v podstate jak DSC, ked preklzuje a obmedzuje vykon, k tomu taky zvuk dunivy.. a po ceste domov ked som vypol dsc aj kontrolu trakcie, tak to spravilo iba raz a aj to bolo iba na takom horsom dialnicnom spoji v ba okolo lamaca, tam mi v podstate skocilo cele auto, mohol som pridavat pomaly aj rychlo, vsetko islo jak ma.. tak teraz neviem co to je, nestretol sa s tym nikto?
inak ziadna kontrolka nesvieti, nic neblika a motor isiel normalne aj automat v podstate ked som vypol tie veci..