... všetko o BMW ...
michaltt napísal:Jedna e46 jazdi na pneumatickom podvozku, je z UK ak sa nemylim
mareko258 napísal:fotky top auticko zladene podla tvojho gusta...dole klobuk farba kolies pecka
ale opis pleas jazdne vlastnosti auta teraz ked to je takto dole? ten zadok je hard core podla mna, neviem si predstavit ked pridu vlnovky na aute ako to sedi???ako to je stabilne??
mys_iak napísal:ja budem taky vestec a poviem ti ze to asi sedi ako betonovy kvadercize bez pruzenia... predpokladam ze takto sa da spravit velmi dobra spotreba
lebo s tymto asi rychlo nemozes ist
michaltt napísal:Tak pisal, ze ma vzadu spravene dorazy aby to netrieskalo o blatnikPredpokladam, ze na dorazoch este nejazdi ale podla nebude tvrvat dlho, aby jazdil takto
![]()
dedo1 napísal:Na pneumatickom(vzduchovom) jazdi nejdna e46, dokonca par ma aj hydraulicky podvozok
mys_iak napísal:inak medzi podvozkami sa mi pacil najviac elektomagneticky podvozok od BOSE ( vyrabaju reprosustavy)
Fuxxo napísal:no tak to je nic moc, tak to mam aj teraz![]()
motokara style
Borisss napísal:Myslim, ze mysiak myslel toto
http://www.youtube.com/watch?v=eSi6J-QK1lw
HAZARD napísal:Ja budem asi jediny/jeden z mala komu sa to nepaci.ako kolesa su super ale jedno k druhemu mi nepasuje...tie riali mi prisli podstatne lepsie/krajsie