... všetko o BMW ...
ice.blade napísal:ano zakaznici applu maju komunisticky rezim a jasne pravidla tzn priserne obmedzovanie ale je pravda kto nepoznal nic lepsie tomu bude plne iphone vyhovovatosobne som dal iphonu 4x sancu a do tyzdna som mal naspat android phone
preto nerozumiem preco sa tak iphone vychvaluje a kazdy 5ty clovek na zemi ho chce
ice.blade napísal:android ma len jednu nevyhodu, ak sa dobre neodladi na dany mobil tak je pomaly nech je telefon akokolvek rychly co iphone v ruke frici vzdy fajn
slevin napísal:Podla mna ludia preto chcu iphony lebo su pekne a stylove. Vacsina ludi aj tak sere na funkcie a aplikacie, vacsinu aj tak nepotrebuju a nepouzivaju.
Avenger napísal:Hlavne je strasne bezpecny androidvacsina hackerov sa sustredi prave nanho kde to do aapstore nemozes len tak pridat appku ktoru vytvoris ale android kedze je open source tu moznost ma a to aj vyuzivaju niektori nestastnici.... Ios je urcite lepsi pre bezneho uzivatela ako android... Ma tam hned veci ako imessage a facetime atd vsetko pod jednym loginom.... Kdezto na adroide si to uz musis stahovat a stracat cas s kktinami...
Dudec to co vravis nemozes mysliet vazne samsung????nedaj sa vysmiat ked som si teraz kupoval tablet tak som najpv rozmyslal nad galaxy tab ale ked som to chytil do ruku hned som si povedal ako Fuxxo vravi dakujem neprosim take srackove spracovanie maju len ntb od aceru nikde inde som to nevidel torznu tuhost to malo jak trabant... Preto som riesil ipad a nevolil by som uz iny tablet aj ked za iphone neviem ci by som dal tolko penazi ale to je uz len cisto o mojom zmyslani proste tolko penazi za vec z ktorej len volam nedam inak by som ho bral....
Samsung jedine ak mixer alebo fen na vlasy tam su doma