Presuvame debatu sem? Ja som uz dostal napomenutie ci varovanie ci co vo vedlajsej teme za prejavenie svojho názoru...
Co uz...tam sa tlapkaju po pleci ti co zastavaju nazor: - Worthersee je zraz tuzerov - znizeny podvozok nici auto a je to tuzing - parkuje sa zasadne s naraznikom vylozenym na chodniku, pokial to vase auto nedokaze a zachytite ho je to tuzing - znizenie je protizakonne a beru za to TP
Tu to ide riadne dole vodou Ak mazes temu tak ju vymazem aj ja
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Poviem vam rovno, ja by som sa na to cele obhajovanie znizovania aut a inych uprav proste vyjebal. Proste by ma to netrapilo, co si ostatni myslia.
Pravdu povediac, tiez si neviem predtavit jazdit s autom spustenym 10 a viac cm dole. Nikdy by mi ale nenapadlo za to niekoho napadat a trepat picoviny.
Nech si kazdy robi auto, ako sa jemu paci, dokym je bezpecne. Howgh.
ale si uvedom že ísť dole o nejakých 8-9cm je kokotina... proste sa na tom nedá jazdiť!!!! nulová priechodnosť!!!! si akože ideš kúpiť rožky a nedojdeš k obchodu lebo je tam obrubník jak pre traktor Druhá vec, tie tvoje 19" ti tak rozmrdajú nápravu za dva dni že budeš plakať.
Viem o tom svoje, na 19" som v živote nejazdil ale fest vela ludí mi povedalo že sa na tom zabijem a ak nezabijem, tak behom pár dní si rozbijem auto. (na 18" mi to tiež povedali, ale ako náhle som ich dal na auto, tak som to už od nich nepočul, lebo sa so mnou prestali baviť )
a čo z toho vyplíva? 15cm wheelgap & 14" kanaldekle rulezz
Najlepšie je ked niekto vyhlasi že je niečo na pi*u lebo to povedal jožo každý nech si upravuje auto podla toho ako sa na to citi. Fuxxo ma znížené auto tak ako ma a jazdí a funguje tak nechápem čo riešite všetci :)
Najlepší boli typci: "mam sériové auto so svetlou výškou 20cm ale so zníženým autom sa po SK cestách neda iazdit lebo si to myslim a teda to musi byt pravda" fakt demencia najhrubšieho zrna u niektorych jedincov
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Najlepší boli typci: "mam sériové auto so svetlou výškou 20cm ale so zníženým autom sa po SK cestách neda iazdit lebo si to myslim a teda to musi byt pravda" fakt demencia najhrubšieho zrna u niektorych jedincov
To pocuvam teraz ked som dal na zimu 18tky
Inac fuxxo ak das 19tky a CSL naraznik tak mozes ist uz total na tuzing forum
Radsej nech ti dojesie Dotz Hanso tie su este krajsie