cau borci :-)
tak po celkom dlhej dobe som si konecne nasiel cas na to aby som nahodil fotky z dovolenky.. odkedy som sa vratil som nestihal nic, takze teraz mam chvilocku cas, tak to sem supnem, kedze fotky som priebezne upravil.. TAKZE SA PRIPRAVTE NA VELA FOTIEK
takze pokracujeme tam kde som skoncil.. posledne fotky na predchadzajucej strane boli na shellke v NZ, tak dalsie som spravil na poslednej benzinke v HU, pri krasnom vychode slnka..

dalsie foto mam uz z kupacieho fleku, kde bol taky opusteny domcek..

prvy tyzden sme si spravili mensi vylet do mesta split, ktore bolo okolo 250km daleko.. kedze sme boli s kamosom a jeho kockou, tak sme chodili 4, takze auto dostavalo zabrat aj pocas dovolenky celkom slusne.. jedna foto z nadherneho splitskeho pristavu (viac sa nedalo, chcel som ale vsade strasne vela aut a k trajektu ma nepustili odparkovat :-)

no a po navrate domov, to vyzeralo takto nejak.. 750km nalozeny z domu + dalsich 1000km so 4mi ludmi v aute.. ROLL HARD, PLAY HARD..
a dalsia lokacia kam sme chodili, tak som nevahal a cvakol par zaberov..

tu je krasne vidiet jake mam dojebane to jedno plexi

ale nazivo to neni az take strasne, tuto svieti na to slnko..

no a po ceste domov pri zapade som neodolal a tiez nafotil nejake dalsie..

a potom este par dalsich, kde som sa snazil aj zachytit more + auto.. :-)

a este, vzdy som chcel spravit fotky kde bude v zabere aj krasny vysvieteny maslenicky most, takze nakoniec sa podarilo..:-)

este sa mi v nakupnom kde som minuly rok fotil, podarilo zaparkovat vedla brutalneho cayenne, magnum od techartu

no a na zaver to najlepsie.. naj fotka ktora sa mi podarila spravit, mam ju na pozadi uz asi vsade kde sa da :-)

tak tolko odomna :-) este chystam nejake zmeny coskoro, len cakam na urcity tovar, ale hadam do dvoch tyzdnov to bude..