Po 3ch mesiacoch hladania idealnej E60tky som nasiel tuto konkretnu, poziadavky sa menili za chodu, cim viac aut som bol pozret tym viac zmien som robil

Najprv to mala byt 535ka idealne v Mpackete, potom sa upustilo od 535ky kvoli tomu, ze nebola ziadna taka zrovna na trhu ktora by vyhovovala. Teda jedna sa nasla ale nasi slovensky predajci maju zaujmave taktiky predaja, po pozreti auta, absolvovani jazdy a naslednej dohode o tom, ze pozreme este jedno ked uz sme na cestach nam dotycny uz auto nechcel predat

Takze som zacal hladat dalej, nakoniec padla volba na 530 idealne v xdcku. Takze automat a specialna poziadavka sklapacie zadne sedacky

pripadne tunel. Od Mpacketu som tiez upustil kvoli sedackam, zamiloval som sa totiz do komfortnych a ine som uz nechcel a v autach s Mpacketom boli klasicke sportove. Takze smola. Ostatne poziadavky nebudem ani rozpisovat. No bolo ich dost. Konecny vysledok bola E60ka 530xd po FL r.v.: 08 takze relativne nove auto. Najazdenych nejakych 120tis. ci uz pravych alebo nie, nebudem polemizovat. Clovek si nemoze byt isty pokial to nenajazdil od zaciatku sam. Co sa tyka vybavi tak len v skratke, sak vsetko bude vidiet na fotkach. Takze komfortne sedacky v bezovej kozi + vyhrev v predu vzadu, natacacie bixenony, roletky, webasto a podobne veci,ani neviem co je nadstandard pri takom aute

Co s nim planujem? Zatial ani poriadne neviem, hned po kupe som si zaobstaral nejake to letne obutie kedze auto bolo na zimnych. Potom vnutorne koberce a to bolo tak vsetko.
Kazdopadne premyslam nad par upravami, zatial len take drobne:
Obsitie volantu na Mkovy - bicepsy a zhrubsenie
Dorobenie vnutorneho a ked sa podari tak aj vonkajsieho licht paketu (necham si poradit)
Prefarbenie kobercov na cierno ( este to musim premysliet)
Neskor by som chcel Mpaket ale to az ked ma omrzi momentalny vzhlad.
No a co sa tyka bielej F10 tak ta mi nevravi pane ale spomeniem ju kedze stoji za to.
Je to 2012 530xdcko v komplet Mpakete vnutorny,vonkajsi, vybavi to ma po milú jarmilu, skoro vsetko okrem cuvacej kamery a elektrickeho dovierania dvery