... všetko o BMW ...
eddone napísal:Pekné pekné znižovania nie je nikdy dosť. Zastav sa v stredu/štvrtok obvykle miesto.
A na okraj, neviem či ten pán vyššie by mal súdiť ohľadom čínskych produktov???
2RBA napísal:vysoko.Fuxxo: tak mám to ako daily a nemám tam vzduch a tu u nás na východe sú cesty ako v Sarajevea ksenony pôjdu na coupe lebo tam sú engliš svetla a svieti to všade
Marošš: mám tam MTS a eibach pružiny
All: nechápem preco všetci riešite čínske gumy radšej kúpim nový nankang ako dať 6 ročnú mišelinu :)
mexican napísal:ja tam tie nankangy stale mam a nemam s nimi ziadny problem :-O cuduj sa sveteTo s tými čínskymi gumami ma tiež napadlo, lebo keď si na 6er obul Nankangy, tak ich vehementne obhajoval, že "nankangy sú úplne v poho",
Fuxxo napísal:ja tam tie nankangy stale mam a nemam s nimi ziadny problem :-O cuduj sa svete
eddone napísal:no to by ale potom neboli take komentare podtym lebo kazdy by to pochopilKeby si tam aspoň toho mimoňa dal, tak by bolo dobré
mexican napísal:skor by si sa mal zamerat na sarkazmus, nechapem ze si neprecital prispevok na ktory si teraz reagoval.. :-/To ti neberiem. Len nechápem že keď sú na tvojom aute nankangy v pohode, prečo na cudzom aute už je to zrazu zle.