ty vole tak ta nehoda nasere.. kazdopadne policajt z moldavska? POLICAJT? na novej X5? podme robit policajtov do moldavska.. ochpadol som.. dufam ze sa ti to podari opravit.. ale ten zadny 10" bude tazke zohnat veru..
no to ano na rukach hubloty hodziny mal som len pozeral že prečo vlastne...no a elektron som už odniesol znamemu snad sa to da dajak dokopy uvidime...x5 hej no zaujimava je cela zaujimavý ludia ju mali pred nami
nie nie auto je od nejakych chalanov z PB...nevedeli vymeniť palivový filter tak mi ho zabalil do kufra že si mam vymeniť lebo že on to už nestihol...vzuchovy bol menený tak že sanie bolo cele dokriva a držalo na jednej šrube lebo im to nesedelo tvrdil že auto je po velkom servise a po prichode do košíc mi dva dni nato mi začali šuchat dosky uplne kov na kov takže tak no postupne pomaly sa z toho robi kulturne auto len vieš take veci vyskočia až po kupe
tak a konečne sa už začalo dačo robiť aj na mojom lebo čakať na peniaze z poistky sa mi nechce kedže sa to može tahať aj dalši pol rok a zima sa bliži pomaličky sa začalo skladať