dobre tak mi daj nejaký rozumný postup ako nato ? v podstate mi aj tak treba lakovať falce takže to je asi jedno či to popuka alebo nie...nahriat to teplovzduškou a potom valcovať alebo ako?
nakolko ma momentalne taží finančná kríza tak šporím nato aby som dal tie falce dokopy dam to radšej urobiť niekomu kto tomu viac rozumie a urobi to dobre snad ked sa vytiahnu von už to bude dobre no a pomali sa začína ozývat dvojhmota
včera sa mi stala taka zaujímava prihoda... od kedy mam TAtechnix tak som nabehal cca 4000km dal som tam použite tyčky stabilizatora nakolko sme nato prišli že tam treba kratšie až pri montáži a nové by som nestihol objednať tak časom som si povedal že tam ostanu zatial použite a zachvilu sa aj tak vymenia za nove. Už par týždnov sledujem že auto tahalo do prava no nejako som tomu nevenoval pozornost kedže každu chvilu sa chystam meniť tyčky a aj uloženia tlmičov.No asi som to mal riešiť skor kedže Povolilo tlmič (nakolko tam nieje aretovacia matica len hore pri pružine) dole pri otočaku otočilo ho a tyčku obmotalo okolo tlmiča a uchyt na tlmiči čo je na tyčku stabilizatora oprelo o koleso, výsledok
michal nejako ani ja tomu nerozumiem len sa to proste dole povolilo lebo tam nieje kontra len hore pri pružine...kontrolovali sme preistotu aj druhu stranu a už aj ta nebola dotiahnuta tak ako mala byt takže sme to znova dotiahli, neviem ako to dalej riešiť či tam dať nejaku pastu alebo lepidlo