dnes sa opať ladilo vysledný efekt ešte nieje 100%tný takže ešte to je v štadiu riešenia...predok je už v pohode ale zadok je velmi makký dali sme tam gumy ale dajak malo to bolo
dali sme tam tie gumy ale len 3 na každu stranu takže auto je teraz tvrdšie + už nepreperuje zadok tak ako predtým ale je zasa vyšie, ešte dame asi 2 gumy na každu stranu a o5 to znižime a malo by to byt už final setup
po dlhšom čase sme dnes o5 ladili a prišli sme nato že gumamy do pružín vela neporiešime dali sme 5 Hčok na každu stranu ale aj tak ked som zošrubovaný dole tak to preperuje a šuchnem falc, takže došlo nato načo som nechcel...musim dať zosustružiť z diskov a tým padom zvýšiť ET aj to neviem či sa bude dať z nich zosustružiť
Keď zosústružíš disky stratia hodnotu :-) čo tak dať dorazy na piestincu? Tak ako mám aj ja? Dal som tam puky a neni problém... určite by som nesústružil takéto disky...
tak dnes sme dali tie gumy 2 kusy na každu stranu a je to v pohode už to šuchne len pri velkej palbe ale dame ešte dva na každú stranu a bude to OK no tu dam nejake fotky ako to momentalne vyzera