... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

auto111
Kraj: Trnavský

Re: [E39 525dA] Bawo Individual - Pity - ukradnute senzory :

Utorok, 6. Marca 2012, 20:08

Ked mate auta zaparkovane vo dvore domu/pred domom ja by som namontoval kameru s nocnym videnim, pripadne pohybovy senzor co spusti pri pohybe svetla.

Ceny za take vybavenie (co som orientacne pozeral) nie su vobec astronomicke.

--

Alebo este lepsie riesenie porieste si havarijne poistky - existuju poistky na starsie auta od 4 rokov za smiesne peniaze ceny sa hybu cca 150Eur.

Je tam komplet vsetko (vandalizmus, zivly, klasicka havaria, kradez, lupez ...) jedina vynimka je ze sa hradi skoda sposobena druhou stranou (nesmies byt vinny).

belowzero
Auto: e30 328i kupe
Kraj: Bratislavský

Utorok, 6. Marca 2012, 20:22

ja akurat riesim na barak cely kamerovy system s nocnym videnim aj fotobunkami :D
http://m.youtube.com/watch?v=kp23Us2wSU ... out=mobile

BMW e30 320i sedan EX
BMW e36 328i sedan tobagoblau EX
BMW e30 328i mtechII
BMW e46 330d touring silwer
BMW e46 330d touring 265PS 630NM

danko2002
Auto: BMW 530D

Utorok, 6. Marca 2012, 21:26

Pfuuu nezavidím ty tvoju situáciu,mimoriadne neprijemne....
Človek sa stara o auta hra sa s nim rieši tam úplne drobnosti a príde ráno k auto a toto
Myslím si,ze veľa ludi z tohto klubu by to nedokázalo urobiť už len koli tomu,ze vie aká je s tým práca a keď je ešte tvoje auto tvoje hobby tak to potom naozaj zamrzí.
Otázka ale znie co pomoze? Ako už bolo pár krát spomínane jedine chytiť zlodeja pri čine a poriešit to s nim ako sa len dá,nemyslieť na následky,nebát sa,lebo taky kokot si to zasluzi a ver mi,ze keby si mu nalozil len decentne tak na policiu nepojde....len to zvacsa clovek v amoku neodhadne :D

Užívateľov profilový obrázok
Pity777
Autor témy
Auto: BMW F34 320xd
Kraj: Košický

Streda, 7. Marca 2012, 08:17

auto111 napísal:
Ked mate auta zaparkovane vo dvore domu/pred domom ja by som namontoval kameru s nocnym videnim, pripadne pohybovy senzor co spusti pri pohybe svetla.

Ceny za take vybavenie (co som orientacne pozeral) nie su vobec astronomicke.

--

Alebo este lepsie riesenie porieste si havarijne poistky - existuju poistky na starsie auta od 4 rokov za smiesne peniaze ceny sa hybu cca 150Eur.

Je tam komplet vsetko (vandalizmus, zivly, klasicka havaria, kradez, lupez ...) jedina vynimka je ze sa hradi skoda sposobena druhou stranou (nesmies byt vinny).

ako kym som byval v dome este u rodicov tam som sa nebal o auta, k nasmu psovi by sa nikto neodvazil preliest plot :D

no od kedy som v byte na sidlisku je to hrooza , stale auto obuchane a riesit takteto picoviny... no a k tej poistke asi by som nepochodil ani s poistkou kedze skoda nepokryje ani spoluucast :(
BMW F34 320xd M-paket melbourne rot
EX BMW E61 530d M-paket, Black Sapphire, styling 128, 190kW
EX BMW E91 330d ///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex
EX BMW E39 525d Individual ///M-paket, carbonschwartz, r.v 2003, 205hp

pelo
Auto: e39 520i saloon

Streda, 7. Marca 2012, 08:40

Pomsta so sebou prinasa 3 problemy:
1. Debilovi ublizis a budes s tym mat opletacky za ublizenie na zdravi (zazil som).
2. Debila si dnes sice podas, ale zajtra si jeho kamarati podaju Teba (tiez som zazil).
3. Prides o auto, lebo Ti ho debil z pomsty podpali.

Nevyberes si, u nas su cigani a zlodeji (vacsinou obe moznosti v jednej osobe) zakonom chraneni. Aj ked ho policia chyti pri cine, nic sa mu nestane, pretoze za prve to bude mlady cigan, ktory este nema 18 rokov, cize ziadna trestnopravna zodpovednost, za druhe je to mala financna skoda, cize to bude len priestupok a za tretie je to cigan...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

auto111

Streda, 7. Marca 2012, 09:45

Pity777 napísal:

ako kym som byval v dome este u rodicov tam som sa nebal o auta, k nasmu psovi by sa nikto neodvazil preliest plot :D

no od kedy som v byte na sidlisku je to hrooza , stale auto obuchane a riesit takteto picoviny... no a k tej poistke asi by som nepochodil ani s poistkou kedze skoda nepokryje ani spoluucast :(

Spoluucast je nizka - myslim 5% ale mala by byt aj 0% treba pozriet ponuky - taku poistku ponuka viac poistovni.

po_e87
Auto: E87 LCI montego blue
Kraj: Prešovský

Streda, 7. Marca 2012, 10:33

@pelo: uplny suhlas !
@Pity777 a teraz ti poviem ze na sidlisku nechal otvorene okno na aute 2 dni a nic mi nezmizlo tak to som bol dost prekvapeny. Samozrejme spoluucast si mozes znizit na minumum ale tym padam ti pojde poistka hore. Az taka super vyhoda to nieje. Treba mat poisku proti ukradnutiu, podpalenie, pripadne ak urobis totalku .

Ludia su prasate a chceli by luxus za par korun pretoze vsade vidia tych skorumpovanych ludi co sa vyvazasju v luxusnych autach a pred 2 rokmi robili robosov. Danove podvody na DPH to je raj ako v BA aj KE a vsade inde na Slovensku. Ved ked to robia politici preco nie kazdy. Takze kupia si premiovu znacku auta a nema ani na phm a potom sa stavaju taketo veci.

Pity777
Autor témy

Streda, 7. Marca 2012, 16:32

ako dnes som zistil ze je to v pi.. uz uplne... vcera cely den som si vsimol ze ked mi auto zaperovali trochu stale som skrtal kryt motoru o cestu. myslel som si ze sa niejaka skrutka uvolnila a jedna strana odstava. tak som dnes bol u kamosa na zdvyhaku a co som zistil kurva... ze ten kkt mi chcel ukradnut ak kryt motora ](*,) vsetky sruby su fuc, a zachranilo ma to ze som tam mal aj 2 samorezky po krajoch ( kedze ten kryt tak trochu odstaval tak som tam supol este dalsie 2 samorezky ) a tak ho kkt nevedel vybrat, a snazil sa to tak vyjebat ze ho polamal ](*,) a ulomil mi z neho stvrtku... takze mi ten kryt vysel na jednej srube... a v podstate mam z neho aj tak hovno kedze ho ten buzerant skurveny polamal rovno som ho dnes dal dole a jebol do kosa kedze sa uz zachranit nedal ](*,)

ale stacilo uz ma to tak najebalo ze som si dnes zaobstaral kamery, a vsetko budem mat kazdu noc prichystane, sem tam ked budem mat volno, namoj veru budem niektore noci asi aj v aute sediet a davat pozor, bejsbalka aj plynova pistol prichystana a pojde do pice :evil: uz na to nemam nervy.
EX BMW E91 330d ///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Streda, 7. Marca 2012, 18:02

ako to citam, tak az neverim co citam.. ](*,)
suhlasim aj nicrofobic alebo ako sa pises(sry boris(snad si aspon meno pamatam spravne) :D) radsej odparkovat niekde dalej, ked nemas moznost parkovat niekde v garazi, a radsej si privstat a nejak sa k nemu uz dotrepat.. urcite by som to najprv tak riesil.. a je to na zaciatok asi najlepsia varianta
inak, to mate take prazdne sidlisko tam, ze si to nik nevsimne ?
uplne suhlasim s tym co napisal pelo.. proste uz ma typek tvoje auto omrknute, a kebyze ho zmastis, tak vie na ktore dvere alebo auto klopat.. bohuzial tu nieje moc na vyber.. ostava ti jedine nechat ho, alebo zrusit ho z povrchu zemskeho.. inak na to podla mna doplatis nechtiac sam :(

resp. ked uz si si zaobstaral kameru/y, tak by som si pockal, kym by si zas nieco prisiel, a ked by si to uz mal natocene ako dokaz, tak pekne sup hned by si vybehol na neho, uzemnil, a rovno na policiu.. ale zas je tam ta moznost pomsty z jeho strany

pice az mam aj ja uz nervy, ze sa s tym v tomto skurvenom systeme nneda nic robit.. najlepsie by olo, kebyze je moznost, ked by ti niekto nieco kradol, tak ho odstrelit ako v amerike ](*,)
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

pelo
Auto: e39 520i saloon

Streda, 7. Marca 2012, 18:59

Evidentne sa jedna o nejakeho socana, ktory ma take auto, ako Ty. Nekradne nahodne, ale kradne konkretne veci, ktore mu chybaju, nie podla ceny, lebo napr. ta oterova lista financnu hodnotu nemala, ale jemu sa hodila...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

spawner
Auto: ziga

Streda, 7. Marca 2012, 19:30

pity kde parkujes ty vole? , treba im dat fajne na picu ](*,) ](*,)
Nissan GTR

Pity777
Autor témy

Streda, 7. Marca 2012, 21:13

ako tiez si to neviem vysvetlit ze ako je mozne ze nikto nic nevidel... uz som to riesil aj s kamosom policajtom, no tiez mi povedal ze to je tazke, ze aj keby som ho chytil a pockal na policajtov nic z toho , lebo za skodu ktoru sposobil ho ani nebudu trestne stihat a do rana je na slobode ](*,) a moze veselo pokracovat v tom co robil... neviem fakt neviem co budem robit :| cely den rozmyslam co mi este kurva moze ukradnut, a ako to riesit.

rozmyslal som ci nenecham auto na benzine kedze ju mam nedaleko tam su kamery... ale ako by sa to pacilo personalu benziky keby som tam zaberal jedno miesto stale neviem :(

Solty
Auto: mhd

Streda, 7. Marca 2012, 22:11

Pity777 napísal:
ako tiez si to neviem vysvetlit ze ako je mozne ze nikto nic nevidel... uz som to riesil aj s kamosom policajtom, no tiez mi povedal ze to je tazke, ze aj keby som ho chytil a pockal na policajtov nic z toho , lebo za skodu ktoru sposobil ho ani nebudu trestne stihat a do rana je na slobode ](*,) a moze veselo pokracovat v tom co robil... neviem fakt neviem co budem robit :| cely den rozmyslam co mi este kurva moze ukradnut, a ako to riesit.

rozmyslal som ci nenecham auto na benzine kedze ju mam nedaleko tam su kamery... ale ako by sa to pacilo personalu benziky keby som tam zaberal jedno miesto stale neviem :(

Jedine sa dohodnúť na uplacaní presonálu benzínky aj keď za pár EUR, ale podla mňa by sa s nimi dohodol, keď to už máš takto kritické, ale nespávať kvôli autu je zlo.

auto111

Streda, 7. Marca 2012, 22:28

pokial viem ak dotycny kradne opakovane a mozu to byt veci v uplne minimalnej hodnote.
Ak ho opakovane prichytia uz je to trestny cin kradeze.

Cize sa netreba zbytocne vzdavat.

Patqooo

Streda, 7. Marca 2012, 22:43

ktorú benzínku myslíš Pity ? Si spomínal,že bývaš na terase ... Agip alebo Slovnaft ?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných