... všetko o BMW ...
auto111 napísal:Ked mate auta zaparkovane vo dvore domu/pred domom ja by som namontoval kameru s nocnym videnim, pripadne pohybovy senzor co spusti pri pohybe svetla.
Ceny za take vybavenie (co som orientacne pozeral) nie su vobec astronomicke.
--
Alebo este lepsie riesenie porieste si havarijne poistky - existuju poistky na starsie auta od 4 rokov za smiesne peniaze ceny sa hybu cca 150Eur.
Je tam komplet vsetko (vandalizmus, zivly, klasicka havaria, kradez, lupez ...) jedina vynimka je ze sa hradi skoda sposobena druhou stranou (nesmies byt vinny).
Pity777 napísal:
ako kym som byval v dome este u rodicov tam som sa nebal o auta, k nasmu psovi by sa nikto neodvazil preliest plot
no od kedy som v byte na sidlisku je to hrooza , stale auto obuchane a riesit takteto picoviny... no a k tej poistke asi by som nepochodil ani s poistkou kedze skoda nepokryje ani spoluucast
Pity777 napísal:ako tiez si to neviem vysvetlit ze ako je mozne ze nikto nic nevidel... uz som to riesil aj s kamosom policajtom, no tiez mi povedal ze to je tazke, ze aj keby som ho chytil a pockal na policajtov nic z toho , lebo za skodu ktoru sposobil ho ani nebudu trestne stihat a do rana je na slobodea moze veselo pokracovat v tom co robil... neviem fakt neviem co budem robit
cely den rozmyslam co mi este kurva moze ukradnut, a ako to riesit.
rozmyslal som ci nenecham auto na benzine kedze ju mam nedaleko tam su kamery... ale ako by sa to pacilo personalu benziky keby som tam zaberal jedno miesto stale neviem