... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Re: [E36 323i Coupe] fotky hrvatska + fukare stále nejdú

Streda, 19. Septembra 2012, 14:05

cretino napísal:

mam byt zly? lebo vela ludi vie o tom svoje len akosi sa to kazdy boji napisat verejne - na tvojom mieste by som sa v tom uz moc nerypal, neobhajoval to a nechal veci plynut - Adam to da dokopy (mozno ho to bude stat ako moja M3) a zavladne vseobecna spokojnost..

Maiki, asi tak ako pises :thumbup:

Kludne sa vyjadri...
neviem co Vam navravel Marko no pocujes to z jednej strany a nazor mas vytvoreny =D>

Marko volal, do telefonu som mu vravel ze okrem hrdze je auto OK...bavime sa o vyse 15 rocnom aute!
Marko prisiel aj s nejakym kamaratom - automechanikom. Sam od seba som mu ukazal co vsetko hnije, povedal som mu ze auto bolo burane na predok a strcil som mu do ruky aj KO protokol kde ma aj namerane hodnoty laku, vravel som mu ze auto som nebural ja tak netusim ako bolo burane...na to jeho kamarat popozeral pod kapotom a vravel ze bol tahany nosnik...Je to mozne. Kedze to ale preslo cez KO tak to nemohla byt ziadna velka buracka.
Potom sme sa boli previest, Marko si skusil, povedal som mu ze rucna nejde inak je vsetko funkcne...podvozok ma nabehane 1000km
Dostal k autu dalsie smerovky, zadny M naraznik (bez laku) a siel vysmiaty domov...

Na druhy den mi volal ze auto pozeral daky jeho mechanik a cela prava strana je burana! Cela je prevarena z druheho auta! To som doslova stratil rec pretoze robim s autami, mame Autorizovany servis a profesionalnych mechanikov (nie garazmajstrov) a NIKTO z nich si nic take nevsimol a to som mal auto na zdvihaku X krat (len tak po kupe, pri montazi X vrace, pri oprave vyfuku, pri vzmene podvozku) nikto si nic take nevsimol...dokonca ani KO nic neukazala, ani lakovacku nie to este prevaranu celu stranu! a zrazu pride Marko s takym zistenim...
Chcel odstupit od zmluvy alebo vratit 1000€ z ceny...na to som mu povedal ye si nie som vedomi ze by auto bolo v takom stave ako mi to opisal a teda nie som ochotny na zaklade tvrdenia nejakeho "kamarata - automechanika".
Povedal som mu ked mi da daky papier od sudneho znalca alebo odbornika, tak potom sa mozme bavit a vrateni penazi alebo vrateni auta...a ja hned pojdem dat tresne oznamenie na KO Banska Bystrica ze im take nieco "uslo"...
Kedze ma s tym cely den trapil povedal som mu ze chcem byt seriozny a dam mu dole 200€ aj napriek tomu ze si naozaj nie som vedomi tej prevarky polovice auta...
To samozrejme Marko nechcel...

Dalsi den mi volal ze bol na KO a merali mu lak, takze ziadna prevarana cela prava strana ale prevarene zadne lemy! co teda na 16 rocnom aute s najazdom 300 000km nepovazujem za ziadnu zavadu, ale proste bezny servis nakolko e36ky hniju, to vie kazdy...
Zrazu by mu stacilo aj tych 200€ no ja som uz nemal zaujem...
Po tejto skusenosti uz vazne pochybujem o technickej zdatnosti tych Vasich "automechanikov" lebo toto zapoti mozno ekonom co sa do aut nevyzna, ale nie automechanik pre boha!

Takze kludne sa vyjadruj dalej...ja mam svedomie ciste...NEPREDAVAL SOM CUKRIK a daval som ho za 3000€ co v tej dobe bola druha najlacnejsia 323i na Slovensku...lacnejsia bola len ta cierna ktora mala nabehane cez 500 000km co sam priznal aj majitel v inzerate...

S Markom sme potom volali, este som dodatocne menil odhlasku z neho na Adama...cez telefon sme si to vydiskutovali a dohodli sme sa ze to dalej nebudeme riesit...Adam udajne vedel co kupuje a JA NEMAM PROBLEM ANI S MARKOM ANI S ADAMOM...kludne mozme skocit aj na kavu spolu...ja sa na nikoho nehnevam...je mi to jedno. Tak prosim ta nehovor o veciach do ktorych proste nevidis! Ďakujem.
Klub tvoria ľudia, nie autá...

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Streda, 19. Septembra 2012, 14:23

..pravdou je, ze ty si ten svoj nazor nikdy na fore neprezentoval (aspon som o tom nenasiel zmienku), z pribehu, fotiek a reakcii ludi, co ti tam pisu sa utvarala mylna mienka o tom, aky cukrik to vlastne predavas (preto som to tak v predoslej reakcii nazval) a uvedene v inzerate "nie je to ziaden cukrik" si clovek dokaze predstavit vselico.. ku tvojej cti ti sluzi, ze ti o tom Markovi povedal a taktiez to, ze si sem zavesil svoje vyjadrenie k veci - teraz si o tom dokaze clovek urobit aj inu mienku, ako jednostrannu, pretoze niektore reakcie boli nie priliz privetive :thumbup:
F11 525d
E70 35d

VK-Tomas

Streda, 19. Septembra 2012, 14:24

prosim ta ty radsej nic nepis lebo ma az brucho boli od smiechu ty mechanik v autorizovanom servise co si drotuje bocne listy a prelepuje obr hrdzu s nalepkami a podobne autorizovane opravy :lol: same cukornickove reci boli okolo auta ked si to predaval a na zivo to bola kopa hnoju.
Ja novemu majitelovi drzim silno palce nech sa mu dari s opravami ale ty uz tu prosim neries kvalitu inych mechanikov ale radsej sa zamysli nad rieseniami tvojich oprav.
nemam samozrejme ziadnu chut sa hadat ale rozhodne picungovat tuto cez temu na nejakeho mechanika koho ani nepoznas je mimo uroven.
MIER!
:lol:
https://www.facebook.com/teamdriftgarage

e53 4,6is
e30 344i coupe
KTM exc 450 six days
e30 318is - ex
e91 320dA - ex
e46 330dA - ex

germancars

Streda, 19. Septembra 2012, 14:40

chlapci takto... dogga poznam a je to seriozny clovek..co sa neda povedat o belowzerovi, ktory je u mna totalny saso a to som mal tu cest sa s nim 1krat rozpravat a vymenit par sukromnych sprav.. na dotvorenie si celkoveho nazoru mi stacilo pocut co vyvadzal doggovi v telefone a ake argumenty mu pustal...dakujem s takymi ludmi nepotrebujem mat nic spolocne a ani s bmwklubom pretoze ako som zistil, ze viac ludi ma podobnu skusenost s "klubakmi ojebavacmi".. dogg je seriozny chalan a na com sa dohodne to plati..

auto neslo prec ako cukrik pokial viem..nafotene bolo pekne, ale asi len blazon by cakal za tych par eur od 15rocnej e36tky ze bude ako nove.a btw. ja len zasnem ako sa da nafuknut jedna bublina na pneumatike

HAZARD
Auto: stare

Streda, 19. Septembra 2012, 16:18

Uz by ste to mohli nechad tak nie?adam auto kupil.ak nevedel co kupuje a kupil,je to uz jeho vina a jeho problem.kazdy sq o auto stara inak.niekto ide po tom,aby auto bolo tip top po technickej stranke a druhy sa zase stara aby vyzeralo dobre pricom podvozkovo je des a hroza.tak uz to uzavrite a nekydajte jeden na druheho...auto som videl uz aj zospodu a nebolo to take zle.bezne veci ktore som.tak isto musel menit na mojej akurat hrdza bola na tom horsie.adam to zvladne a bude mat krasnu 36 a jazdit s usmevom na tvari... :wink:

Ps.nechcem sa nikoho zastavat ale dogg mi pomohol a snazil sa mi pomoct este o dost viacej,pricom sme sa nikdy nevideli tak az taky zly asi nebude...peace...
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

shark2
Auto: Bmw Fko

Streda, 19. Septembra 2012, 17:02

germancars napísal:
chlapci takto... dogga poznam a je to seriozny clovek.. dogg je seriozny chalan a na com sa dohodne to plati..

dogga poznam osobne a co napisal aj germancars, suhlas
E92 330xdA ex
E90 320xdA LCI ex

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Streda, 19. Septembra 2012, 17:03

co sa tyka dogga, tak tiez mam s nim len dobre skusenosti, a z jeho strany ochotu pomoct, ked som potreboval sa na nieco popytat..

germancars napísal:
auto neslo prec ako cukrik pokial viem..nafotene bolo pekne, ale asi len blazon by cakal za tych par eur od 15rocnej e36tky ze bude ako nove.a btw. ja len zasnem ako sa da nafuknut jedna bublina na pneumatike

=D> asi tak

a ked uz, tak ked bolo v zlom stave, tak nikto nikomu ho nekazal vziat.. :bmwball:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Borisss

Streda, 19. Septembra 2012, 17:14

Dobra tema, pokracujte. Ja si zatial idem urobit kavu :thumbup:

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Streda, 19. Septembra 2012, 19:37

Ja mám dve veci:
1. AKO je možné ísť na aute niekam kde je 3000 stupňov bez fúkarov, toto teda nechápem, ja by som umrel asi.
2. Čo robíte toľko poviku okolo bubliny na gume, proste sa spravila bublina, nikdy ste to nevideli? Jednoznačne dolu z auta, lebo sa niekde zabiješ!

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Streda, 19. Septembra 2012, 20:01

Nepoznam Dogga osobne ale verim mu zda sa mi ako seriozny clovek a ked sa auto predavalo tak tam napisal ,ze nieje ziadny cukrik.......

dalsia vec ked kupil dogg disky bral som aj tie iste a pisal mi ,ze mu ich srajfli z vonka v pneuservise ale mu to tam aj opravili ...bol dost nabruseny lebo boli po renovacii....a ako pise Heroe robite tu caviky koli jednej gume a obdobanemu disku z vnutra tak nech si teda vystavi tie kolesa Adam v obyvacke alebo sa prestahuje do USA a mozno nebudu opotrebovane....

A dalsia vec Dogg predal auto Belowzerovi tak preco to vycitate jemu pokial viem (s citania pribehu ) tak Adam utekal par dni napichany za Belowzerom a bud si auto nepozrel poriadne alebo si bol vedomy ,ze kupuje hrdziak...takze vycitky na Doggovu adresu su nemiestne...
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Šubo
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

Streda, 19. Septembra 2012, 20:12

No ani ja nechapem,ze od predaja od Dogga novy majitel len opravuje,kamarat predaval 325i za 2000€ najazdených 350 000 nový majitel vymenil akurat spojku a okrem toho ze auto nebolo tip top z vonku slapalo ako hodinky co vam poviem,samozrejme nemam nic proti Doggovy vypada ako vpohode chalanisko s foto a aj na klube sa tak spraval.Hawk
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Streda, 19. Septembra 2012, 20:39

tak ono aspon co viem, takk motor aj podla belowzera, a ostatnych je v 100percentom stave, a chyby boli akurat tak rucna, vyfuk a ovsem hrzda.. adam sa do toho pustil hned a VYMENIL(nie opravil) vyfuk za m3, a rovno dal robit aj celolak a hrdzu.. tak podla mna az taky srot ako to prezentujete niektory, alebo ste to len zachytili, ani nieje.. oprava hrdze a celolak by sa hodil spravit na kazdej druhej e36.. cize podla mna uplne normalny servis a cesta k zase novovyzerajucemu autu..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Adam_BA
Autor témy
Auto: E39 530d Touring

Streda, 19. Septembra 2012, 23:18

taak práve som si to tu dočítal :D celkom som sa aj zabavil :D najprv uviesť veci na správnu mieru...ja som nikoho neobvinil, že mi predal vrak alebo niečo podobné...marko mi ukázal všetko čo na aute trebalo a bude treba spraviť, ako prvé som vymenil výfuk a dal to vyvariť a nalakovať...avšak kvôli financiám to nebol celolak ako tvrdí majro...

aa nechápem o čo vám tu všetkým ide, jeden robí kokota z dogga, druhý z marka, tretí zas zo mňa...

Heroe: odpoveď na prvú otázku je taká, že sme išli v noci, čiže teplo nebolo a auto potom celý týždeň stálo...a navyše, treba si prečítať aj popis tej závady...klíma, klapky, kompresor...všetko ide, len ventilátor nespúšťa, ale keď idem, tak za jazdy sa ventilátor zotrvačnosťou točí, čiže chladný vzduch ide...len slabo...
a k druhej otázke...guma pojde jednozačne dole....teraz jazdím len keď nemám inú možnosť a čakám čo mi napíše kamoš ohľadom náhrady...

a k tomu, že odkedy mám auto ja tak sa sere....silentbloky na slovenských cestách odchádzajú, žiadna veda, tyčky riadenia a stabilizátora neboli v nejakom extrémne zlom stave ale vymenili sa...a potom čo mi odišlo je akurát ten ventilátor klímy a v poslednom čase štrajkuje autozástrčka....

tak si dajte pohov, neobúvajte sa u mňa v príbehu jeden do druhého a.. PEACE..
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

Dogg88

Štvrtok, 20. Septembra 2012, 07:16

:thumbup:

Dogg88

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 17:04

co sa tuna deje? nieco nove? :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných