cretino napísal:mam byt zly? lebo vela ludi vie o tom svoje len akosi sa to kazdy boji napisat verejne - na tvojom mieste by som sa v tom uz moc nerypal, neobhajoval to a nechal veci plynut - Adam to da dokopy (mozno ho to bude stat ako moja M3) a zavladne vseobecna spokojnost..
Maiki, asi tak ako pises

Kludne sa vyjadri...
neviem co Vam navravel Marko no pocujes to z jednej strany a nazor mas vytvoreny
Marko volal, do telefonu som mu vravel ze okrem hrdze je auto OK...bavime sa o vyse 15 rocnom aute!
Marko prisiel aj s nejakym kamaratom - automechanikom. Sam od seba som mu ukazal co vsetko hnije, povedal som mu ze auto bolo burane na predok a strcil som mu do ruky aj KO protokol kde ma aj namerane hodnoty laku, vravel som mu ze auto som nebural ja tak netusim ako bolo burane...na to jeho kamarat popozeral pod kapotom a vravel ze bol tahany nosnik...Je to mozne. Kedze to ale preslo cez KO tak to nemohla byt ziadna velka buracka.
Potom sme sa boli previest, Marko si skusil, povedal som mu ze rucna nejde inak je vsetko funkcne...podvozok ma nabehane 1000km
Dostal k autu dalsie smerovky, zadny M naraznik (bez laku) a siel vysmiaty domov...
Na druhy den mi volal ze
auto pozeral daky jeho mechanik a cela prava strana je burana! Cela je prevarena z druheho auta! To som doslova stratil rec pretoze robim s autami, mame Autorizovany servis a profesionalnych mechanikov (nie garazmajstrov) a NIKTO z nich si nic take nevsimol a to som mal auto na zdvihaku X krat (len tak po kupe, pri montazi X vrace, pri oprave vyfuku, pri vzmene podvozku) nikto si nic take nevsimol...dokonca ani KO nic neukazala, ani lakovacku nie to este prevaranu celu stranu! a zrazu pride Marko s takym zistenim...
Chcel odstupit od zmluvy alebo vratit 1000€ z ceny...na to som mu povedal ye si nie som vedomi ze by auto bolo v takom stave ako mi to opisal a teda nie som ochotny na zaklade tvrdenia nejakeho "kamarata - automechanika".
Povedal som mu ked mi da daky papier od sudneho znalca alebo odbornika, tak potom sa mozme bavit a vrateni penazi alebo vrateni auta...a ja hned pojdem dat tresne oznamenie na KO Banska Bystrica ze im take nieco "uslo"...
Kedze ma s tym cely den trapil povedal som mu ze chcem byt seriozny a dam mu dole 200€ aj napriek tomu ze si naozaj nie som vedomi tej prevarky polovice auta...
To samozrejme Marko nechcel...
Dalsi den mi volal ze bol na KO a
merali mu lak, takze ziadna prevarana cela prava strana ale prevarene zadne lemy! co teda na 16 rocnom aute s najazdom 300 000km nepovazujem za ziadnu zavadu, ale proste bezny servis nakolko e36ky hniju, to vie kazdy...
Zrazu by mu stacilo aj tych 200€ no ja som uz nemal zaujem...
Po tejto skusenosti uz vazne pochybujem o technickej zdatnosti tych Vasich "automechanikov" lebo toto zapoti mozno ekonom co sa do aut nevyzna, ale nie automechanik pre boha!Takze kludne sa vyjadruj dalej...ja mam svedomie ciste...NEPREDAVAL SOM CUKRIK a daval som ho za 3000€ co v tej dobe bola druha najlacnejsia 323i na Slovensku...lacnejsia bola len ta cierna ktora mala nabehane cez 500 000km co sam priznal aj majitel v inzerate...
S Markom sme potom volali, este som dodatocne menil odhlasku z neho na Adama...cez telefon sme si to vydiskutovali a dohodli sme sa ze to dalej nebudeme riesit...Adam udajne vedel co kupuje a
JA NEMAM PROBLEM ANI S MARKOM ANI S ADAMOM...kludne mozme skocit aj na kavu spolu...ja sa na nikoho nehnevam...je mi to jedno. Tak prosim ta nehovor o veciach do ktorych proste nevidis! Ďakujem.
Klub tvoria ľudia, nie autá...