... všetko o BMW ...
grizly napísal:Ja som ho mal v e36 325tds takisto...ale 6 rychlostny auto mat v e36 nebol...
Mimo napísal:Tak to teda neviem ale technický je takisto 6st. automat píše čiže to asi aj niak tak bude a kým som to rátal tak tích 6kvaltov tam asi bolo,Jony skús to rátať tak že keď dáš D=1stupeň už máš čiže musíš okrem toho narátať ešte 5q. máš ich tak?zrazu všetky automaty sú 6q ? aj ked výrobca uváca 5q nie?
Mimo napísal:Jasné Mimo ja som len reagoval na to že takisto to bolo uvedené aj v TP ako 6q to je celé :)dobre, ale čítali ste čo som posielal ten link z cz klubu aj s tým videom? vyzerá to ako 6q ale to posledné nie je 6ty kvalt
Mimo napísal:Tak bohvie prečo to tak uvádzajú,aj keď fakt je to riadny odrb že tam akoby tích 6q narátaš a je to pravdepodobne ten "volnobežník" ako písali na CZklubejaj tak, ale to je divné kedže oficiálne to 6q nie je. papier vela znesie
Roman320 napísal:Tak bohvie prečo to tak uvádzajú,aj keď fakt je to riadny odrb že tam akoby tích 6q narátaš a je to pravdepodobne ten "volnobežník" ako písali na CZklube
dedo1 napísal:Nie volnobeznik ale premostenie menica sa to vola, dakedy tomu hovorili aj rychlobezka
A vlocka je zimny rezim, rozbieha sa na 2-ku, a par veci je inak