Po vcelku dlhom čase sem opäť niečo napíšem.
Ani som nemal chuť a ani dôvod. Hlavné ale je, že vrtuľa sa zasa točí a funguje veľmi dobre

To čo sa stalo a ktomu pridružené patálie tu vypisovať nebudem, to by bolo na takú menšiu knižku, viacerí vedia čo sa stalo, kto nevie a bude veľmi chcieť, tak si to zistí

Ďakujem inak všetkým chalanom, čo pomohli a priložili ruku, hlavne Jožovi a Borisovi a určite aj Maťovi, ktorý so mnou zistil, že moje auto bez baterky je skoro nedobytné a aká je zábava "vyparkovávať" skoro 2 tonové auto ráno v Karlovej Vsi
Ešte som sa dnes zastavil v Rači u plynárov, lebo prepínanie na plyn bolo nejaké surové, diagnóza bola zle zosynchronyzované dávky a jeden plynový vstrek mal niečo inak nastavené, chlapík mal zlaté ručičky a nastavil to parádne, zatiaľ vždy spokojnosť v Rači a to im tam väčšinou chodím neohlásene.
Do konca roka by som rád prezul (viem, zima je tu už nejaký piatok, ale nebola možnosť ho prezuť) zistiť prečo mi neostrekuje predné okno (asi motorček, vyskúšame), dať nový kryt spätáku, keďže mi ho niekto odjebal, dať nový znak na kapotu a zabezpečiť STK, keďže mi končí v lukratívnom dátume 2.1.
Pripájam ešte jednu špinavú fotku z dneška.Koniec hlásenia