Trošku to tu refreshem.
Auto pekne slúži, momentálne má pred výmenou podvozkových častí, ktoré mi búchajú kde kade. Vpredu to tipujem na nejaký trhnutý/unavený siláč, pretože búcha to veľmi nepravidelne, pri poriadne zaťaženom aute (2 ľudia + plný kufor kachničiek a parkiet ) mi to nebúchalo ani na tej rozmrdanej ceste z dialnice smerom na Trenčianske Stankovce/Mníchovú Lehotu. Vzadu asi tiež dačo, možno hokejky a granáty alebo možno silenty alebo len dajaká blbosť, keďže pri kontrole náprav vyšlo všetko v poriadku.
Čo sa týka kasne, neviem či stíham dať to ešte do poriadku pred zimou, dúfam, že v priebehu novembra by sa to všetko stihlo. Prinajhoršom to nejako zakonzervujem a prečkáme zimu.
Za chvíľu budem meniť aj olej, tak sa chcem spýtať, aký mi odporučíte a ešte aký interval výmeny by bol najvhodnejší - momentálne je tam Castrol Magnatec 5W40 (trošku si ho cuclo, rátam tak 0,5l+- na cca 9k km, čiže asi v norme)
Ešte sa chcem spýtať, budem musieť meniť tyčky vo svetlách, aj keď je zaujímavé, že "kolečkové" naklápanie funguje. Z toho vyplýva otázka, či sa dajú vymeniť aj bez kompletného odstrojenia svetiel alebo sa do toho pustiť s modlitbou, že nie sú lepené tým mazutom nerozlepiteľním
Ešte nejaká foto ešte na letnásoch, v priebehu týždňa budem prezúvať obidve autá....