Este som dostal taku muzu, ze miesto 530d, 320d E46 a spravit z toho bonbonik, mam uz nejaky napad ako by to mohlo vypadat, akurat sa bojim ze ked to budem predavat, nikto mi to nezaplati.
A nechces uz nahodou auto ktore budes mat aspon trocha dlhsie???
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK
podla mna pre studenta uplna zbytocnost aj 5-kova rada, pokial necestuje 3-4tis km/mes do skoly by som si kupil maly hot hatch a na vikendy m3 alebo kludne aj tu 200SX (aj ked by som dal prednost S14A)
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.
pekny pribeh i auto, prebehl sem ho ted cely, jen bych mel trochu strach sypat do auto a co potom kdyz sby se nenasel kupec ? jinak sevim co furt mate stym benzinem, stoji sice par susnu, ale dyt pojistka je asi 5-7 krat drazsi..