Takze ako sa toto cele spachalo?
Kedze som isiel na 3 mesiace do USA na studijny pobyt, po prichode som zistil ze sa tu bez auta clovek nikam nedostane. Do najblizsieho obchodu je to hodina pesi tam a hodina spet, ziadny autobus tam nejde. Rozhodol som sa zaobstarat si auticko.
Hladal som rozne, moje kriteria boli maximalne $1500 , pozeral som viac menej len BMW kedze to poznam.
Auticko som nakoniec nasiel , je to E28 535i 1985, clean title (bez nehod) , interier vsak je v katastrofalnom stave.
Auto ma nabehanych len cca 175000 mil. Motor je v dobrom stave , nato ze to je M30B34 , ziadna voda neunika ani v oleji sa nenachadza.
Auto malo problem, triaslo pri volnobehu. Vsetko to bolo v dvoch gumenych trubkach z airboxu do vahy vzduchu. Kupil som nove cez pelicanparts.com za cca $35.
Auto stalo $900 co je cca necelych 700 Euro, a to je celkom zazrak. Povodne zato majitel chcel $1500 ale po zisteni ze bude treba fixnut motor a gumy boli totalne KO (povodne 14tky) bol ochotny sa dohodnut. Kolesa som kupil za cca $750.
Ked odidem , auto budem predavat. Menit tam asi nic nebudem , kedze zatial je vsetko viac menej OK.
E28 535i 1985
AT-4
172000 mil
Cierna farba + chrom (original)
17' 225/45+245/40 ZR17 BBS Style 5 (ET 20)