... všetko o BMW ...
Luxury Detailing napísal:Toto sa s Matejom uz niekolko krat riesilo. Absolutne neni vhodne hned po lakovani rozlestovat! Je potrebny cas na vytvrdnutie! Staci sa na to informovat. A je spravna posledna veta 3 mesiace je ideal.
mareko258 napísal:Stare zname DPF aby fungovala regeneraica , tak este aby vsetko bolo komplet spravene a vymenene, tak som vymenil oba temostaty (velky a EGR teremostat) potom som dal new radiacu jednotku zhavenie znacky Beru dik martin46, este v maji som objednal aj novy kompresor tak som ho rovno tento tyzden tiez vymenil nech je vsetko komplet.
tak isto uz nadisiel cas aj na vahu vzduchu ta sla tiez nova znacky Bosch vdaka Matex3. auto ide krasne nova vaha fakt urobila caro, a aj spotreba sla pekne dole.
dufam ze to bude klapat dlho vseko ako ma.....
ps. jedna chutovecka ktoru som musel odfotit. BMW E92 M3 Gpower 650 koni manual....![]()
Duffy napísal:
tu znacku ma tak odfusovane nalepenu , ze sa mi oci prekrizili tak ,ze jedno oko mi pozeralo priamo do druheho.
inac pozeram , ze sa hrajkas a hrajkas. drzim palce !
mareko258 napísal:
na takom aute znacka nie je ani podstatna, to je len daka nalepka v madarsku maju povolene na predku aj tie male nalepky ....