... všetko o BMW ...
Spiderman napísal:lubi sa mi jak sa o to auticko staras
ak to raz budes predavat, ten kto to kupi pochodi urcite velmi dobre.
 ,
 ,

.z bieleho furgona spravit takuto lestenku... GRATULUJEM! si ma teda riadne naockoval
 .z bieleho furgona spravit takuto lestenku... GRATULUJEM! si ma teda riadne naockoval  . a to som sa zaprisahal, ze do tohto auta uz sparat nemozem.
 . a to som sa zaprisahal, ze do tohto auta uz sparat nemozem.  budem musiet spravit nieco aj ja s tym mojim pohrebakom... lenze cierna je len cierna  a cierna aj ostane.... tam moc nenavymyslam.
  budem musiet spravit nieco aj ja s tym mojim pohrebakom... lenze cierna je len cierna  a cierna aj ostane.... tam moc nenavymyslam. dake tie drobnosti sa stale najdu.....
 dake tie drobnosti sa stale najdu..... 

Tiež som práve pozeral fotky na začiatku príbehu a potom, po úpravach a jajo to vystihol presne - z furgona si spravil krásnu leštenku
 Tiež som práve pozeral fotky na začiatku príbehu a potom, po úpravach a jajo to vystihol presne - z furgona si spravil krásnu leštenku   Takto to vyzerá keď človek vie čo chce, má chuť to zrealizovať a má za čo
  Takto to vyzerá keď človek vie čo chce, má chuť to zrealizovať a má za čo   Nech ti spoľahlivo slúži..
 Nech ti spoľahlivo slúži..

Spiderman napísal:toto je nadhera!!! tento tvoj pribeh si vzdy rad pozriem.
a ta kyselina... gumam to nerobi nic?

mareko258 napísal:no odrezal som z umelej flasky spodok nalial som si tam zo dva deci a s velkym stetcom som nanasal na disk, poriadne som posuchal a hned oplachol vodou nemala sa kedy dostat na gumu....a potom este so samponom som poriadne s hubou vycistil vsetko komplet...a oplachol pod tecucou vodou....jeto supa ked ma niekto zasrane disky velmi tak to je jedine riesenie ako ich ocistit fakt poriadne....
 obe v poho.vsimol som si , ze sa ti deru gumy zvnutra ako mne. je to asi choroba bmw.
  obe v poho.vsimol som si , ze sa ti deru gumy zvnutra ako mne. je to asi choroba bmw. 

, vyzerá veľmi dobre
 , vyzerá veľmi dobre   
 pekne pekne ,vyčistiť a potom uskladniť tak sa to má robiť, ja som vyskúšal Fixinelu a šlo to pekne dole, ale zas až tak som nemal ,,zasrané,, disky.... ozaj mareko aké je na tých 128 styling-och ET vpredu a vzadu? Zimáky mam aj ja také ako ty, myslím že na nich je ET20....
 pekne pekne ,vyčistiť a potom uskladniť tak sa to má robiť, ja som vyskúšal Fixinelu a šlo to pekne dole, ale zas až tak som nemal ,,zasrané,, disky.... ozaj mareko aké je na tých 128 styling-och ET vpredu a vzadu? Zimáky mam aj ja také ako ty, myslím že na nich je ET20.... aj ja by som chcel aby moje auticko raz takto vyzeralo.
  aj ja by som chcel aby moje auticko raz takto vyzeralo.