... všetko o BMW ...
Aligator napísal:Dobre to vyzera,cierne listy su krajsie urcite!!! Chodily by tam tmavsie zadne svetla ci nie?![]()
![]()
VT-535BH napísal::!: Ohladom tých folii si to tu nemusel pisať lebo bezpečnostne folie maju potencialneho zlodeja prekvapiť a spomaliť, nie zastaviť - a teraz je to takým verejným tajomstvomNo dúfam, že ich účelovosť v praxi nebude nikdy testovaná ziadnym magorom.
zmätkar napísal:Pekne no pekne pekne velmo pekne![]()
No ale az teraz sa da vidiet ze aky to je rozdiel s listamy.
A tie zimne kolesa no tie sa mu nehodia ale zase chapem ta ze na zimu nebudes davat 19-ky
mareko258 napísal:
dik zoli, no mne sa zas nato ze su tie disky len 17ky v celku pacia, hodia sa tomu autu, ale zas jasne ze 19ky su 19ky , ale na tie si este musim trochen pockat...
mareko258 napísal:no Lubos chcel som povodne 15mm lenze take nie su minimalne su 22mm myslim tie ktore sa montuju na naboj, nechcel som podlozky ktore su s dlhymi srobami....
ale fakt to vyzera na zivo brutalne, neviem som zvedavy akoto bude jazdit, na jar to vyskusam a ak to bude skrtat , tak mozno dam z nich kusok zosustruzit alebo neviem , uvidime ako slepy povedal
Duffy napísal:
servuss,
na zimu daj podlozky dole , vyser sa ako to vyzera , neni nic horsie ako opieskovane auto od skaliek!!
na leto OK :)) ak to bude skrtat , zaklep falce a je pokoj.