... všetko o BMW ...
speq napísal:neviem zaco chces menit AE ale v E60 sa menia led ziarrovky alebo klasicke zlte ziarovky, tam sa svetla nerozoberajuinak ja som zatial upustil od menenia AE po tom ako som videl ze jednemu kolegovi co bol u semtexa v servise sa rosili oba svetlomety a mal samozrejme menene AE a Duplo mi aj hovoril predtym este ze ak sa to vymeni uz to nemusi tesnit a bude sa rosit svetlomet a presne tak to aj bolo takze ja to radsej necham tak teraz..
Lubo655 napísal:Uf, dneska som ťa videl v BB pred Tescom na parkovisku, cca o 18:20. Nááádhera.![]()
(myslím teda že si to bol ty)
mareko258 napísal:neviem zaco chces menit AE ale v E60 sa menia led ziarrovky alebo klasicke zlte ziarovky, tam sa svetla nerozoberaju
No co sa tyka kosic som uz bol na zimakoch....bohuzial...
ale behal som po meste , kto ti vravel VT ze som tam bol???
pocul som ze tie LEd moc nevydrzia ze nie su stavane na 12voltov, tak neviem, no objednal som novu sadu vyskusam ako dlho vydrziaa ked sa mi po roku aj pol zas odpalia tak ma to moc nesit nebude.....uvidime...
po_e87 napísal:
Marecku bohuzial je to pravda, jeden sa stale vypali skor. Napr. mne na spz sa mi tiez vypalil lavy skor. v AE to bude to iste. Nieje to stavane na 12V a castym zapinam a vypinamim to odide.
Mozno tieto budu lepsie ale aj cena je vysoka : http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=452
VT-535BH napísal:Tu si clovek priplati za kvalitu pokial ide o M-tec ale fakt by ma zaujimala ich realna zivotnost. Marek potrebuje tieto
Ake si nakoniec objednal?
speq napísal:zaujimalo by ma ako realne svieta tie MTec :) vela ludi ma ale aj odhovara , teda napr Duplo mi hovoril aj ze je to podla neho pre bmw krajsie ked zo zlteho AE svieti biely xenon :)
TT-SIMIK napísal:Čoskoro budem mat v ponuke niečo čo prekona M tec....aj vo svietivosti o 1x
TT-SIMIK napísal:Čoskoro budem mat v ponuke niečo čo prekona M tec....aj vo svietivosti o 1x