... všetko o BMW ...
lovebmw napísal:mam svoje tajné zdrojeno hlavne ten prechod z rak a tal. ciest na SK cesty je perfektný
fuha tak to je ako dosť máálo šak v normále bez nákladu by som to na tolko tipol a nie este s plnym nakladom
mareko258 napísal:
tajne zdroje, no normalne jazdim pod 7l, ale fakt toto som este nevidel tak nalozene auto, ledva somtam napchal kolegovu gitaru som ju tlacil cez zadne otvorene okno ako sardinku....hhee hee, ale inak fajn....uplna peckafakt prechod na SR cesty hlavne ked som zisiel dole z dialnice v nitre, akurat som vravel keby mam ostat na SR a sa nevratit spat do talianska tak by som asi nejazdil na 19kach...
lovebmw napísal:sak od teba to viemten prechod na naše cesty tiež zbožnujem ,, ani sa mi nechce ísť na SK už len kvoli tym cestam , tam si auto spustis k zemi das 18-ky a jazdis si v pohode .. toto keby malo slovensko tak by som tu bol aj celkom ráád
mareko258 napísal:keby boli cesty u nas ako v italy tak uz mam obudte 128ky ale vo velkosti R21![]()
![]()
![]()
Ľuboš PP napísal:Pekne zimaky, pekný výkon, pekné aftíčko
spec napísal:S tym predkom si ta tento rok objednaju ako hlavneho pluhara určiteinač nadhera aj na 17"
![]()
Anubis-artS napísal:aj s tymi 17kami to vyzera pekne, čo ešte plánuješ na aute robiť ?
Ľuboš PP napísal:Marek, ked budeš mať peniažky navyše, tak daj na predok tiez M-packet naraznik...síce toto čo maš je pekný kompromis medzi seriou a M-packet, ale predsa...Máš zadok, máš po prdeli kola, dáš shadow line lišty...už fakt nemáš čo robiť čo sa týka exterieru jedine ten nárazníkAle to iba vtedy, keď chceš mať dokonalé auto