... všetko o BMW ...
Stefo1248 napísal:vyzerajú superkrasa
![]()
![]()
a fakt su omnoho krajšie ako M6.. tešim sa ked ich nahodíš
mareko258 napísal:Tak doslo ktomu ze sa ide zas kupovat auto.Ako kazdemu chalanovi sa mi stale pacili BMW a zacal som premyslat nad touto vynikajucou znackou a kusok surfovat po internete , a obkukavat auticka, a tak som sa rozhodol ze pojdem do 5er chcel som nieco vacsie a prestranne a hlavne s velkym kufrom , lebo pracujem v zahranici a nosim vela batoziny so sebou a nech sa poriadne popracem do auta, tak sa mi podarilo najsti moje bawo, no daleko som chodit ani nemusel, bo kamarat ma autosalon http://www.zsolticars.sk tak som knemu zavital a uz dlhsiu dobu som mal u neho tohto bieleho baworcana vyhliadnuteho tak sme hodili spolu rec dohodli sa na cene a islo auto ku mne a bolo srdce na mieste ako sa hovori![]()
info o aute.
BMW model E61, farba Alpinweiss3, od prveho majitela z Nurbergu, auto bolo stale servisovane v BMW kde bolo aj kupene , koplet cela servisna historia, najazdenych postivych 10300km..
motor V6 , 2497cm3 diesel,177koni, krutiaci moment 400Nm
(na jar je dohodnuty chip na 220konikov plus 490NM)
prevodovka 6-rychlostny manual, servotronic,
Bezpečnost:
Alarm, Posilňovač riad., ABS, ESP(VDC), Brzdový asistent(BAS), ASR(TC,EDS), DSC(DTC), Airbag 10X
Komfort:
Centrál, Diaľkové ovládanie, El. sedadlá, El. zrkadlá, Nezávislé kúrenie, Rádio/CD+MP3,DVD-MP3, El. predné a zadné okná, Automatická klimatizácia , automaticky sklapatelne spatne zrkadla, zatmievanie spatneho zrkadla...
Ostatné:
Vyhrievané sed., Vyhrievané zrkadlá, Hliníkové disky, Hmlovky, Imobilizér, Palubný počítač, Navigačný systém, Parkovací asistent, Dažďový senzor, Svetelný senzor, Strešný nosič, Tempomat(ACC), Kožený interiér, Tónované sklá, Xenónové reflektory , zadna naprava vzduchom nastavitelna nivearegielung, kontrola tlaku v pneumatikach , Folie 3M .
Ďalšia výbava:
Koža KASTANIENRBRAUN, navigácia Bussines, parkovací asistent s vyzobrazením, elektrické sedadlá, bedrove opierky vzduchom nastavitelne, elektróny BMW M6(uz su minulostou), telefonovanie cez blutooth v aute bez kontaktu s telefon
Martin46 napísal:Mareko 19" patlucovky: to je to najlepsie riesenie. Vela ludi tu spekuluje nad zlozitym designom, striekaju kola na cierno atd.. ale nakoniec to vyzera ako kolesa o cislo mensie. Tieto patlucovky vyzeraju naopak ako o "cislo" vacsie.
Gratulujem!!! Bude to super, lepsie si si vybrat nemohol
P.S. Auticko by som dal este o nejaky 1-2 cm dole.. co ty na to? Dovoli to kolesam naplno vyniknut. K nizkoprofilacom by sa to hodilo. Ja som dal tiez autak o nieco dole a iba si pochvalujem.
atc525 napísal:Vitaj v klube 128 fans.
mareko258 napísal:
dik mato , si fakt vystihol vsetko co by som aj ja sam povedal, no som uz velmi zvedavy ked to bude vsetko nahodene, a znizenie by som velmi rad aj ja dal u som nadtym premyslal, len neviem ako to je na tychto modeloch E61 ,lebo tam je zadna naprava na vankusoch ci sa to tam da , a ani neviem ako som sa uz zopar krat dival ci su tam pruziny???
ak niekto vie ohladom sportovych pruzin na E61 touring dake infosky tak budem mu velmi vdacny, viem ze na sedany E60 sa da normalne ale na kombi ?????