... všetko o BMW ...
Duffy napísal:
cena ?
VT-535BH napísal:Kedze rozmyslas o buducom vyzore svojho Touringu tak som si dovolil hodit link na jednu e60 535d . Mne osobne sa velmi paci. Proste riadna šupa. Skoro komplet M5 paket okrem predneho naraznika...je tam origo m-paketovy ale osadeny splittrami.![]()
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... __E61.html
.fox. napísal:tie falkeny mám vzadu, podľa mňa obyčajná guma, nič extra, (akurát keď som kúpil kolesá, myslel som že vydržia nejaký mesiac a pôjdu srať, lebo boli pred dojazdom, ale prežili celú sezónu, to som ich absolútne nešetril a ešte furt tam je aký taký dezén, keby to boli Pirelli je po nich už v lete...:) záleží čo od gumy čakáš...
mareko258 napísal:
diky moc, tak hlavne moje ocakavania su aby dobre sedela na ceste a to ci za sucha alebo za mokra, a v zakrutach nech tiez je dost pevna, nemusi byt uplne makka zmes nechce sa mi zas kupovat gumy po kazdom lete, zas nechodim stale ako pretekar, proste taka do kazdeho pocasia , ako sa vravi......
lovebmw napísal:no pekne súteším sa až ich obuješ na auto
mareko258 napísal:diky moc, fuuu tak to sa tesim aj ja, uz sa neviem dockat ked budem mat gumy a to obujem a nahodim na auto tak sa budem tesit................ako maly chlapec ked dostal nove topanocky
lovebmw napísal:no to ti veríminač sú oveľa lepšie ako tie M6-repliky čo si mal
na E60 nepasuje ten typ...a kedy ich dávaš na auto? predpokladam že asi na jar