... všetko o BMW ...
coWon napísal:kolko ti nameral EK?
mne 0,03
ja som bol na konci minuleho mesiaca
ma to zaujma, lebo ja som si DPF cistil a ty ho mas off... reku len tak pre porovnanie
mareko258 napísal:akurat som pozrel papier od EK a prestudoval som vysledky u mna bola tiez namerana dymivost 0,03.. takze fajn
coWon napísal:bmw je bmw, darmo![]()
Le Gend napísal:Pises, ze ti technik to auto turoval az do 4500rpm. To moze znamenat, ze tie emisie neboli az tak v pohode. Musel sa najprv rozpalit katalyzator, aby klesli emisie..
TT-SIMIK napísal:Preto na Ek nechodím....)))) DO červeneho nech si turuje do nosa....)))))
voMacK napísal:
Ja by som zaviedol mobilne EK a TK, nech odchytavaju kokotkov na cestach, co maju vykuchane KATy, dorabane xenony a na aute kolesa co trcia jak kokot...
voMacK napísal:Ja by som zaviedol mobilne EK a TK, nech odchytavaju kokotkov na cestach, co maju vykuchane KATy, dorabane xenony a na aute kolesa co trcia jak kokot...
Fuxxo napísal:akurat ze urcite to neturuju do cerveneho :-) lebo aspon moje (podla mna aj ostatne dizle, lebo tak mi to hovoril na EK ked som raz bol) ma obmedzovac na neutrali 4000otacok.. a vytocil to len na sekundu, viac tam netreba, takze nic strasne.. :-/
ViktorDDD napísal:ja som bol na jar na STK+EK a kkt v monterkach to potlačil na 5200 a podržal na 2-3s už som mu chcel normálne vraziť jednu
lebo že nechcel veriť že hodnoty mám +-rovnaké ako 2,0tdi čo bolo na EK predomnou![]()
![]()
a aká bude orientačná cena na jar? či ešte si sa pevne nerozhodol?