Tie kruzky su kolotocarina riadna, ale paci sa mi to je to take zaujimave dobry napad, tie kolieska su nice ale maju skor performace look, ty ides inou cestou a potrebujes kolesa s aspon malym limcom, ked tak nad tym rozmyslam tak tie co mam ja by boli super a este su aj lahke, len je pravda ze vyzeraju vdaka tomu limcu mensie. Takze tieto nie, chce to nieco ine.
Kurva mám problém so štartovaním a kolísaním otáčok.. Má s tým niekto skúsenosti? Niekedy naštartuje ale otáčky padnú a zhasne motor a na neutrále kolísajú otáčky a zdá sa mi, že aj horšie ťahá... má s tým niekto skúsenosti? Čím to je, čo treba vymenič alebo urobiť? Ďakujem..
bud lambda alebo vaha... popripade ten falosny vzduch ako bolo spomenute...
a... AE ... k tym zltym kruzkom pridaj zlte... a biele vyhod do koša... vyzera to na tvojom inak nadhernom aute totalne hrozne... hmlovky parada... ORACAL? ...
BMW E46 320Ci BMW E39 525dA Touring /EX/ BMW E36 318ti /EX/
Rozmýšľal som nad spraymi PlastiDip.. Má s tým niekto skúsenosti? Išiel by som do bielej farby a tým pádom by som disky túto sezónu ešte nepredal.. Vedel by niekto o tom niečo poradiť?
pekne foto!!! ta cierna e46 coupe 330ci s M6 kolami a SPZ PD722 alebo PD522 je klubaka?? som sa raz s nim obhanal zo ZH do ZV... inak ak mas zaujem o tie kola styling 189 tak budu znova na predaj...