tie falce by chceli byť leštené ... normálne si to pýtajú... a stredy nejakou farbou streknuté. K tej ALPINE takto nízko sa nevyjadrujem... lebo pri troche smoly ju urveš na prvom retardéry ale tak už si nízko dosť dlho tak hádam ti vydrží nejaký piatok....
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
jozko: no nechcel by si lestene falce na zimu.. ja som sa presiel raz s lestenymi po posypanej ceste a serus.. ale s tym lizatkom mas pravdu, jeffri som zvedavy kolko ti to vydrzi ja som bol nalomeny na to velke CSL lizatko carbonove cez cely naraznik, ale ked vidim jake problemy mam s tymi dvoma malymi tak jebat na 300€ za lizatko takze ked tie moje lizatka sa rozjebali trikrat uz za sezonu, tak to tvoje co je cez cely naraznik, nevim nevim uvidimä drzim palce
Vymyslel modlitbičku ku God of Stance a dúfa že k nemu budú retardéry, obrubníky, chodníky atď. zhovievavé:D Som zvedavý keď to bude hotové aj s letnými kolesami;-)
fritolko akurat tie retardery obrubniky a chodniky su najmensi problem :-) jednoducho tam nebudes parkovat :-) najvacsi problem pri tomto su kolaje vyjazdene, rozne vycnelky z asfaltu a hlavne neocakavane objekty na ceste ktorych som par stretol, ako napr.. zrazena macka, hruda blata alebo hruda snehu (co sa nerata ked to cez zimu nebude jazdit) :-)
ale podla mna tam vymyslel titanovu vystuhu z ineho vesmiru