... všetko o BMW ...
viktorko22 napísal:
Presne ten istý nezmysel si mal aj ty v garáži
Dogg88 napísal:to boli len "ulozene" peniazeani sa to do garaze nedostalo...nastastie som mal viac rozumu a rychlo som sa toho zbavil
Dogg88 napísal:Dokonale auto som este bohuzial nenasiel
Vsetko co ma prestalo bavit som pustil dalej...stale skusam nieco nove
Kym som mlady a mam moznost, ked budem mat rodinu budu ine priority a peniaze pojdu inde ako do aut
Jeffri napísal:S gumami sa budú nahadzovať až na jar keď sa bude všetko dolaďovať... odklony, podložky, výška, dorazy atď :-)
Už sa ale celkom teším kedy obujem Borbetysú to moje srdcovky kolá :-)
Jeffri napísal:S gumami sa budú nahadzovať až na jar keď sa bude všetko dolaďovať... odklony, podložky, výška, dorazy atď :-)
Už sa ale celkom teším kedy obujem Borbetysú to moje srdcovky kolá :-)
//MPower napísal:s praktickeho hladiska to musi byt na tak znizenej E46 uplna katastrofa take disky.. Nase cesty su sama jama a hrb..musi buchat a triast cele auto na tych cestach , pri vytacani kolies neviem ci aj nesucha , tak isto vzadu pri zapruzeni to moze suchat , tlmice , napravy atd. toho dostavaju pekne zabrat a dlho asi nevydrzia, servo 318i asi ties dostava pri tom rozmere zabrat , a tak isto aj vykon motora 318i nie je nato moc dimenzovany. Ako je to pekne , ale vhodne akurat tak do showroomu alebo na novo vystavanu dialnicu.
tot moj nazor.