po_e87 napísal:odpoved na otazku cislo 1: canon 40D + battery grip BG-E2N + canon EF-S 10-22mm f3,5-4,5 USM + canon EF 24-70mm f2,8 L USM + canon EF 50mm f1,4 USM + canon EF 100mm f2,8 USM MACRO + canon 580EX II Speedlite + daky ten stativ + daky ten polarizak + daka ta 1,5metrova odrazka + este dake drobnosti
Myslim ze to je vsetko co mam - cize otazka bola zodpovedana
odpoved na cislo 2: to sa musis spytat mojho brata
odpoved na otazku cislo 3: to nieje wide

Presiel som si vsetky objektivy a fakt si manik do fotenia a ceny :))) Viem, ze tu otazky podobneho typu nepatria, ale aj tak sa opytam. Pouzivas
sede neutralne aj prechodove filtre? Vies mi poradit nieco co vyuzijem na svoj Nikon D60 ? Predpokladam, ze stmavovanie docielujes sedymi filtrami. Dikes[/quote]
no myslim ze neuveris ale prechodove ci uz sede alebo farebne vobec nepouzivam,....zatial to riesim v kompe,..ale netvrdim ze raz ked budu dake koruny, ze si nekupim ale teraz je na prvom mieste asi skor novy fotak a to canon eos 5d markII
A to ze co by si mohol vyuzit je diskutabilne,...ak fotis krajinky tak existuju cokin systemy ktore sa predavaju v sete uz s tromi filtrami popripade si mozes navolit ake chces filtre,....podla mna su najdolezitejsie tieto: polarizacny CPL (za viac penazi viac muziky), sedy prechodovy, sedy stmavovaci 12% alebo 25%, modry prechodovy, tabakovy prechodovy a to je asi vsetko,....tieto vyuzijes hlavne na krajinku a na kreativne foto