No a zase sme nieco porobili.... Ako prve som menil korman, tento mi sedi viac... a este som menil xenony, kedze tam jeden nesiel vobec a druhy startoval ne 5 krat... a ked uz boli svetla vonku, tak som vymenil aj smerovky za tmave
Prílohy
BMW E34 540i 6q Saloon M paket V8 FOREVER BMW E24 635 CSi
Dakujem za uznanie, ale to bude este zasluha byvaleho majitela... ja so zovnajsom zatil nerobim nic, akurat tam pojdu ine kola a uz su dole folie z celeho auta... a skoro som zabudol, uz mam doma aj zadny M naraznik
A na tohto krasavca mi tiez prisli silenty na motor... A okrem toho mi prisli aj pakne s montaznou sadou na rucnu brzdu a platnicky.. vsetko od ATE.. a samozrejme aj kotuce pojdu nove dozadu, a nie seria,ale siroke z M5 3,8.. aj tie su origo ATE a dostal som ich od byvaleho majitela uz k autu
Prílohy
A tu este mame krasavca ktory bude darcom zadneho naraznika, tadnej kapoty a dveri, lebo sa do nich pustila hrdza.... Sice je skoda pouzit M5 ako darcu organov, ale predsalen je 540i manual vacsia raritka ako M5 a este jedno foto na ktorom su uz nahodene nove cierne smerovky uz aj na boku
Prílohy
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov